REMAX Casa Alto kiinteistönvälitys on osa maailman suurinta kiinteistönvälitysketjua. Toimistomme sijaitsee Ullanlinnassa, Viiskulmassa. Palveluksessasi on yli 40 kokenutta ja koulutettua kiinteistönvälitysalan ammattilaista.

Kauppalehden Menestyjäyritys 2012

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa asuntoasioissa – asunnon myynti, asunnon vuokraus, kiinteistöjen myynti, sijoitusasunto, ostotoimeksianto, asunto ulkomailla. Vahvalla paikallisasiantuntemuksella – kaikkialla.
Mietitkö asuntosi arvoa? Pyydä meidät arviokäynnille!

RE/MAX on maailman­laajuinen kiinteistön­välitysketju

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX toimii 40 vuoden kokemuksella yli 100 maassa noin 6 800 toimiston ja noin 110 000 välittäjän vahvuudella. Olemme markkinajohtaja peräti 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Kasvamme Suomessa koko ajan

Suomessa RE/MAXilla on 31 toimistoa. Toimimme mm. Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla, Porvoossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mäntsälässä, Nummelassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

 

RE/MAX on erilainen

Yrittäjähenkisyys tekee välittäjistämme tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Välittäjillämme on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.

Yrittäjyydellämme on pitkä historia

Ensimmäisen RE/MAX-toimiston perustivat Dave ja Gail Liniger vuonna 1973 Denveriin Yhdysvaltoihin. Dave Liniger toimi kiinteistönvälittäjänä, kunnes turhautui alan huonoon arvostukseen ja ymmärsi, että kaiken voisi tehdä toisin. Linigerit lähtivät toteuttamaan unelmaansa kiinteistönvälitysyrityksestä, jossa kaikki voittavat – asiakkaat, välittäjät, omistajat.

Yksinkertainen konsepti toimi. Dave Linigerin tavoite rakentaa maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysorganisaatio, jossa asiakas saa aina asiantuntevaa paikallista palvelua, oli vihdoin toteutunut.

Eurooppaan RE/MAX saapui vuonna 1995, ja Suomessa ensimmäinen toimisto avattiin 2006.