Kotisi on täynnä muistoja, mutta myös merkittävä osa omaisuuttasi. Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää kenelle annat sen myytäväksi. Kokeneen RE/MAX -kiinteistönvälittäjän avulla saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan helposti ja nopeasti.

Henkilökohtainen RE/MAX -kiinteistönvälittäjäsi vastaa asuntosi markkinoinnista ja tarjousneuvotteluista sekä toimii aina hyvän välitystavan mukaisesti. Palvelemme asuntoasioissa ympäri Suomen ja tarjoamme asunnollesi maan laajimman verkkonäkyvyyden.

Me RE/MAX:illa saamme asiat tapahtumaan, koska suhtaudumme asunnon myyntiin tarmokkaasti ja päämäärätietoisesti. Tästä syystä myymme asuntosi jopa 20 % keskivertoa nopeammin. (Lähde: KVLL-hintaseurantapalvelu 2015/ Tutka-palvelu / Remax Suomi)

Ilmainen hinta-arvio

Yhteistyö kiinteistönvälittäjämme kanssa alkaa yleensä arviokäynnillä, jossa välittäjä tekee arvion asuntosi myyntihinnasta.

Lue lisää

Tarjouskauppa

Tarjouskaupassa asunnon hinta määräytyy kysynnän mukaan. Kauppa on kaikille osapuolille avointa.

Lue lisää

Palvelupaketit

Suunnittelemme asuntosi tai kiinteistösi markkinoinnin yksilöllisesti kohteen ominaisuudet ja sijainnin huomioiden.

Tutustu

Välittäjän valinta

Välityspalkkion hinnan ei ole tulisi olla tärkein syy välittäjän valintaan. Tärkeämpää on, mitä palkkioon sisältyy ja kuinka se edistää asuntosi myyntiä.

Tutustu

Kysy lisääTietosuojaseloste

RE/MAX Casa Alto

Laivurinrinne 1
00120 Helsinki
+358 500 322 232
casaalto@remax.fi