Salakkatie 8-12 B, Espoo

Kerrostalo, 31,5 m², 1 h + kk+ kph + vh + p

Velaton hinta
209 000,00 €
Pinta-ala
31,5 m²
Huoneet
1 h + kk+ kph + vh + p
Sympaattinen yksiö hyvin hoidetussa taloyhtiössä!
Tämä mukava asunto on pohjaratkaisultaan toimiva kompakti kokonaisuus.

Taloyhtiössä kaikki merkittävät suuret remontit on jo tehty ja kiinteistö on hyvin ylläpidetty.

Asuntoon tulvii valoa suuren ikkunan ansiosta ja oma parveke antaa oman viihtyisän ulottuvuuden oleskeluun. Huonetilaa rytmittää kevyt puusäleikkö, joka rajaa omaksi sopekseen työ- tai makuutilaksi soveltuvan alkovin. Säilytystilaa tarjoaa erillinen vaatehuone.

Käytännöllinen ja valoisa v. 2016 uusittu keittiö on kompakti. Sieltä löytyy kaikki tarpeellinen integroitu astianpesukone mukaan lukien, ikkunan äärelle mahtuu myös pieni ruokapöytä. Vuoden 2015 linjasaneerauksen yhteydessä remontoitu kylpyhuone on juuri sopivan kokoinen. Suihkunurkkaus ja on oma paikkansa löytyy niin pyyhekuivaimelle kuin pesukoneelle. Asunto on heti vapaa, joten muuttamaan pääsee viivyttelemättä.

Osakkailla on käytössä kaksi kellarivarastoa, ulkoiluvälinevarasto, saunat sekä pesutupa. Taloyhtiön suuri piha-alue on puistomainen, tilaa on niin oleskeluun kuin lasten leikeille. Alueen ulkoilureitit sekä merenranta kutsuvat nauttimaan ja liikkumaan ympäri vuoden.

Sijainti Haukilahdessa on rauhallinen. Palvelut ovat lähietäisyydellä ja helposti saavutettavissa. Upeat merelliset maisemat, uimarannat, kahvilat sekä ravintolat sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat sujuvat ja Niittykummun metroasema noin 1,5 km päässä. Kevyen liikenteen väylät ovat monipuoliset ja omalla autolla liikkuva hurauttaa pääväylille sujuvasti.

+ käyttövesiputket ja viemärit
+ julkisivut ja parvekkeet
+ ikkunat
+ sähkönousut
+ keittiössä astianpesukone
+ kylpyhuoneessa pyykinpesukone

Esittelyt joustavasti sopimuksen mukaan, joten ota yhteyttä!

Lisätiedustelut ja myynti:
Silja Santala-Mäkinen laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
silja.santala@remax.fi, p. 050 381 4519

Seuraava esittely

Sovi henkilökohtainen esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Silja Santala-Mäkinen

Silja Santala-Mäkinen

050 381 4519
silja.santala@remax.fi
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Casa Alto

www.remax-casaalto.fi

Asunnon tiedot

Perustiedot
Kohdenumero:21624853
Sijainti:Haukilahti, Espoo
Salakkatie 8-12 B, 02170 Espoo
Tyyppi:kerrostalo
Omistusmuoto:Oma
Hallintamuoto:Asunto-osakeyhtiö
Vapautuminen:heti
Pinta-ala:31,5 m²
Kokonaispinta-ala:31,5 m²
Pinta-alan peruste:yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:Kohde on valmistunut ennen vuotta 1992, joten edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta.
Huoneet:1 h + kk+ kph + vh + p
Tilat ja varustelu:parveke, kaapeli-tv
Koko:yksiö
Kerros:1 / 3
Yleiskunto:hyvä
Lisätietoja kunnosta:Asunto on yleisilmeeltään siisti ja muuttovalmis.
Rakennusvuosi:1965
Käyttöönottovuosi:1965
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:188 571,84 €
Velaton hinta:209 000,00 €
Velkaosuus:20 428,16 €
Neliöhinta:6 634,92 €/m²
Yhtiövastike:283,07 €/kk
(Hoitovastike: 179,67 €/kk)
(Rahoitusvastike: 103,40 €/kk)
Vesimaksu:13,00 €
Saunamaksu:16,80 €/kk
Autopaikka:15,00 €/e / kk
Muut kustannukset:Hoitovastike jyvitetyn pinta-alan mukaan Yj. 3§ Yhtiökokous 2.6.2022 on antanut hallitukselle valtuuden kerätä tai jättää keräämättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Vastaavasti päätettiin, että lainanlyhennysrahastoa ei kartuteta osakkaiden maksamien pääomalyhennysten osalta, vaan ne tuloutetaan kirjanpidosssa. Vastaavasti osakkaiden osakaslainojen lyhennysosuudet rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon. *** Huoneiston lainaosuudet PO3 Korjauslaina ikkunat / PO5 Putkistoremontti PO6 Parvekkeiden suunn. ja pihaprojektin toteutus / PO7 Piharemontti /PO8 KÄyttövesijohdot ja sähköt./ yht. 20 428.16 eur per 31.8.2022 Lainaosuudet on mahdollista maksaa pois erikseen määrättyinä ajankohtina.
Kohteen kuvaus
Näkymät asunnosta:Taloyhtiön avaralle piha- ja paikoitusalueelle. Puustoa, istutuksia. Salakkatie.
Seinät:Asunnon seinät on maalattu ammattilaisen toimesta v. 2022, joten yleisilme on siisti. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu.
Lattia:Asunnossa on laminaattilattia, Vanha lattiamateriaali on jätetty alle ja se on mahdollisesti parkettia, asiasta ei ole täyttä varmuutta. Kylpyhuoneessa laattalattia.
Katto:Katto on maalattu v. 2022 ja on siisti.
Säilytystilat:Osakkaan käytössä kellarikomero ja pienempi varastokomero. Ulkoiluväline/pyörävarasto.
Muuta kauppaan kuuluvaa:Sälekaihtimet. Pyykinpesukone (Candy, hankittu v. 2020) Vaatehuoneen säilytyskorit, hyllyt sekä peili. Eteisen peililiukuovikaapisto.
Huoneistoon kuuluu:parveke, kaapeli-tv
Tehdyt remontit:Keittiö remontoitu kokonaan v. 2016. Asunnon seinät ja katto ammattilaisen toimesta kunnostettu ja maalattu v. 2022. kevyt Asennettu seinärakenne/säleikkö, joka on helposti poistettavissa.
Keittiö
Kuvaus:Kompakti keittiö on valoisa. Sieltä löytyy kaikki olennainen integroitu astianpesukone mukaan lukien. Valkoiset kaapistot, työtaso ja välitila ovat laminaattia, led-valot. Boschin jääkaappi-pakastin, Ikean iduktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin (aktiivihiili). Pienelle ruokapöydälle on tilaa ikkunan äärellä. Keittö on uusittu v. 2016.
Pesutilat
Kuvaus:Kylpyhuone on remontoitu 2015 käyttövesiputkien saneerauksen yhteydessä. Seinät ja lattia laatoitettu. Suihkunurkkaus, jossa seinäke. Valaisimella varustettu peilikaappi, pesuallas, wc-istuin ja käsisuihku sekä pyyhekuivain. Pesukoneliitäntä.
Sauna
Kuvaus:Taloyhtiössä on kaksi saunaa. Tämän talon kellaritiloissa on toinen saunaosastoista. Saunat on uusittu v. 2015.
Oleskelutilat
Kuvaus:Asuinhuone on valoisa suuren ikkunan ansiosta. Huonetta rytmittää ilmava puusäleikkö, joka rajaa alkovin erilliseksi työskentely- tai makuusopeksi. Kevyen rakenteen ansiosta se on helposti poistettavissa mikäli huoneesta haluaa yhtenäisen. Parveke tarjoaa oleskeluun lisätilaa ja viihtyisyyttä.
Muut tilat
Kuvaus:Asunto on selkeä ja käytännöllinen. Vaatehuoneessa on säilytystilaa eteisen kaapiston lisäksi.
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimi:Bostads Ab Spargäddan Asunto Oy
Isännöinti:Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Heikkiläntie 7 00210 Helsinki: 09 - 801 3044 Isännöitsijä Mika Komusaari Puhelin: 010 327 6455 mika.komusaari@braleva.fi
Kiinteistön hoidosta vastaa:Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot:Haukilahden kiinteistö-ja kuljetuspalvelu 045 149 7779, Salakkakuja 8 D 34 02170 Espoo haukilahdenkiinteistopalvelu@gmail.com
Piha-autopaikat:40 kpl
Energiatodistus:On
Voimassa 3.4.2023 saakka.
Energialuokka:E2007
Tehdyt remontit:ASUNTO: Asunnon seinät ja katto maalattu v. 2022. Keittiö remontoitu v. 2016. Kylpyhuone arviolta v. 2015. TALOYHTIÖSSÄ: Ikkunoiden ja parvekeovien vaihtotyö 2011. Parvekepressut vaihdettu pleksilaseiksi 2011. Kylmäkellareiden muuttaminen lämpimiksi tiloiksi 2011. Viemäreiden pinnoitustyö 2011–2012. Tuuletusviemärit pinnoitettiin kesällä 2013. Rakennusten kattojen kuntotutkimus ja kunnostussuunnitelma 2011. Korjaustyöt 2012. Pysäköintialueiden asfaltointi 2012. Saneerattiin poistoviemäri C-talon kulmalta HSY:n verkkoon 2012 Talojen välisten putkien vaihto, putkien lämpöeristys, suojaputket tulevia kaapelivetoja varten sekä uusittiin eräitä putkiston venttiilejä 2013. Parvekkeiden ja julkisivujen remontti 2013. Ulkoalueiden perusparannus 2014. Kattojen räystäsrakenteet uusittiin, lisättiin lämpöeristeet sekä asennettiin tuuletusventtiilit 2014. D-talon ulkoseinän lämpövuodon korjaus 2015. Käyttövesiputkien, sähköjärjestelmän, porrashuoneiden ja sisäänkäyntien kunnostus sekä saunaosaston uusiminen 2015–2016. Pensasaitojen kunnostus ja taloyhtiön lukkojen vaihto 2016. Salaojavesien pumput ja poistoputket 2020.
Tulevat remontit:Hallituksen yhtiökokoukselle esittämä kunnossapitotarveselvitys 2022 - 2026 Kaikki merkittävät tiedossa olevat kunnossapitotyöt saatiin valmiiksi vuonna 2016. Vuoden 2017 aikana on vettä vuotanut B-j a C – talojen kellareihin. Vuotoja on yritetty korjata kahteen kertaan, mutta vielä ei ole onnistuttu. Sittemmin salaojassa on tehdyissä kuvauksissa todettu painuma, joka on todennäköisesti aiheuttanut runsaiden sateiden aikaan pohjaveden nousua. Korjaussuunnitelma on laadittu, mutta koska uusia vuotoja ei ole esiintynyt, tilannetta seurataan ja suunnitelma toteutetaan tarvittaessa. Vuoden 2017 syysyhtiökokouksessa tehtiin aloite kivituhkapintaisten polkujen asfaltoimiseksi. Suunnitelma tehtiin talvella 2018. Sitä ei ole toteutettu. Muitakin hankkeita saattaa ajan kuluessa nousta esiin. Kaikista uusista hankkeista päätetään tapauskohtaisesti erikseen. Kattojen peruskunnostus valmistui 10 vuotta sitten. Kattojen kuntoa tarkkaillaan säännöllisesti. Katon kuntotutkimus suunniteltu tehtäväksi 2024.
Taloyhtiössä muuta:Osakkaiden käytössä on varastotila (ent.kylmäkellari), kerhohuone, pesutupa, mankeli, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, sauna, väestönsuoja .
Asuinhuoneistoja:40
Lunastusoikeus yhtiöllä:Ei
Lunastusoikeus osakkailla:Ei
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:oma
Tontin pinta-ala:6 464,0 m²
Kaavoitus:Asemakaava
Lisätietoa kaavoituksesta:Espoon kaupunki www.espoo.fi https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/haukilahden-ostoskeskuksen-alueen-uudisrakentaminen
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Kävelyetäisyydellä K-Market Sorsakivi, Haukilahden ostoskeskus, jossa S-Market. Haukilahden sivuapteekki. Helposti saavutettavissa Matinkylän Ison Omenan kauppakeskuksen sekä Tapiolan monipuoliset palvelut ja kulttuuritarjonta.
Lisätietoa palveluista:Haukilahdessa monipuoliset ulkoilureitit ja virkistysmahdollisuudet merellisissä maisemissa. Haukilahden monitoimitalo, jossa harrastusryhmiä. Uimarannat, kahvilat mm. Cafe Mellsten, Haukilahden Helmi.
Koulut:Toppelundin koulu, Haukilahden koulu. Hyvät yhteydet Matinkylän ja Tapiolan kouluihin.
Päiväkoti:Haukilahden ja Toppelundin päiväkodit.
Liikenneyhteydet:Bussit 111, 112, 104, Niittykummun metro 1,5 km. Hyvät kevyen liikenteen väylät mm. Espoon Otaniemeen (4,3 km) ja Helsinkiin. Omalla autolla sujuvasti Länsiväylälle, Kehä I ja II.
Näytä tarkemmat tiedot »

Asunnon kuvat

image_41793750image_41793722image_41793633image_41793629image_41793637image_41793625image_41793649image_41793613image_41793617image_41793645image_41793609image_41793641image_41793673image_41793605image_42442631
Ota yhteyttä
Ole hyvä ja anna nimesi.
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste

x