Lemmoonkalliontie 74, Huhmari

Omakotitalo, 148,0 m², 8,73 ha/3 h+k +s+kph+ vh+wc+et.aula+lasit.viherhuo

Velaton hinta
649 000,00 €
Pinta-ala
148,0 m²
Huoneet
8,73 ha/3 h+k +s+kph+ vh+wc+et.aula+lasit.viherhuo
Haetaan uutta onnellista omistajaa ainutlaatuiselle kokonaisuudelle! Muuttovalmis omakotitalo luonnon äärellä. Ajatonta suunnittelua, ekologisuutta, omaa rauhaa ja elämänlaatua - vain 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Katso myös videoesittely. Hyvin ylläpidetty ja modernisti varustettu talo tarjoaa asumiseen ja elämiseen mielekkäät puitteet. Nyt myynnissä oleva kokonaisuus muodostuu kahdesta kiinteistöstä. Lemmoonmäen viihtyisä talo ja piharakennukset, jossa autotalli. Monimuotoinen puutarha sekä jylhän kallioinen metsämaisema tarjoavat upean mahdollisuuden virkistäytymiseen ja vapaa-ajan viettoon. Luontevasti erillisen alueen muodostaa Rintelän 1,02 ha tila, jolle alustavien suunnitelmien mukaan on mahdollista rakentaa 1-2 taloa. Tämä paikka on nähtävä ja koettava, sillä mieli lepää hyvin suunnitellussa kokonaisuudessa luonnon äärellä. Asumismukavuutta tarjoaa avara, mutta kodikas arkkitehtuuri, moderni tasokkaasti varusteltu keittiö ja tilava kylpyhuone. Maalämpö on ekologinen ratkaisu ja talon yhteydessä oleva viherhuone tuo oman viihtyisän lisäelementin. Nummelan kattavat palvelut sijaitsevat noin 6 km päässä ja Veikkolaan on 7 km. Matkaa Huhmarnummen päiväkotiin ja ala-asteelle sekä bussipysäkille on noin 1,5 km. Omalla autolla pääsee pääväylille sujuvasti. Talossa on tehty Raksystems RS3 Kuntotarkastus vuonna 2018. Onko tämä juuri se unelmiesi koti? Ota yhteyttä niin mennään katsomaan! LISÄTIEDUSTELUT JA ESITTELYPYYNNÖT: Silja Santala-Mäkinen, p. 050 381 45 19, silja.santala@remax.fi, REMAX Casa Alto Satu Räihä, p. 050 360 7514, satu.raiha@remax.fi, REMAX Royal

Tämän kohteen seuraava näyttö

Sovi henkilökohtainen esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Silja Santala-Mäkinen

Silja Santala-Mäkinen
Puh. 050 381 4519
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Casa Alto
Casa Alto Oy LKV
Laivurinrinne 1
00120 Helsinki
www.remax-casaalto.fi

Perustiedot
Kohdenumero:9512292
Sijainti:Huhmari, Nummela, Vihti
Lemmoonkalliontie 74, 03150 Huhmari
Tyyppi:omakotitalo
Vapautuminen:heti
Pinta-ala:148,0 m²
Kokonaispinta-ala:218,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta:Muut tilat eivät kuulu asuinpinta-alaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla siis esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneet:8,73 ha/3 h+k +s+kph+ vh+wc+et.aula+lasit.viherhuo
Tilat ja varustelu:oma sauna, takka
Koko:ei luokiteltu
Kerros:1 / 1
Yleiskunto:tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta:Talo piharakennuksineen on hyvin ylläpidetty ja säännöllisesti hoidettu. Muuttovalmis ja siistissä kunnossa oleva koti. Pihapiiri rakennuksineen erityisen kaunis ja hyvin hoidettu.
Rakennusvuosi:1985
Käyttöönottovuosi:1982
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:649 000,00 €
Velaton hinta:649 000,00 €
Neliöhinta:4 385,14 €/m²
Yhtiövastike:0,00 €/kk
Kiinteistövero:350,00 €
Vesimaksu:
Muut kustannukset:Yhteensä kustannukset v. 2018 318,17 /kk. Nykyisen omistajan aikana kustannukset ovat olleet seuraavat vuoden 2018 aikana: Tienhoitokustannukset n. 600,00 /v. Hoidettu talkootyönä tarvittavat kunnostukset. Naapuri auraa ja hiekoittaa talvisin pihaan saakka. Ei toistaiseksi tieosuuskuntaa. Jätemaksu maltillinen 320,00/v., oma komposti. Sähkömaksu/maalämpö, lämmitys- ja taloussähkö yhteenså n. 2540,00 /v. Loka-auto käy kaksi kertaa vuodessa, n. 1000,00/v. Nuohous kerran vuodessa, kustannus palveluntarjoajan mukaan.
Kohteen kuvaus
Vesijohto:porakaivo
Viemäri:imeytyskenttä, saostuskaivo
Seinät:Seinät on kauttaaltaan maalattu valkoiseksi. Kylpyhuone osittain paneloitu ja osittain kaakeloitu.
Lattia:Talossa on jyhkeät puusepän valmistamat massiivilankkulattiat (4 cm). Ne on vaaleaksi kuultolakatut. Märkätiloissa on laattalattiat. Kellaritiloissa on kivilaattalattiat.
Katto:Kattomateriaali on mäntypaneelia.
Takka:Varaava takka.
Kiinteistöön kuuluu:antenni, sähköliittymä siirtyy, tie perille
Muuta kauppaan kuuluvaa:Valaisinkiskot ja valaisimiet, seinälampetit. Laskosverhot keittiössä.
Kauppaan ei kuulu:Piharakennusten irtaimisto erikseen neuvoteltavissa. Kellarin työskentelytilan kalusteet erikseen neuvoteltavissa.
Tehdyt remontit:Vuosien 1982-2018 aikana toteutetut tärkeimmät peruskorjaus, muutos- ja parannustyöt: 2002 Maakaivo on muutettu porakaivoksi (60m) 2003 Saunan, pesuhuoneen, wc:n ja molempien sisäeteisten lattiat muutettu sähkölämmitteiseksi ja lattialaatoitus uusittu. Pesuhuoneen kalusteet uusittu ja vesieristykset päivitetty vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Rakennuksen kaikki kupariset putkistot vaihdettu komposiittiputkiksi 2007 Varaavan takan palotilan tulitiilet vaihdettu uusiksi ja takan peltinen koristeluukku vaihdettu lasiseksi. 2007 Keittiö remontoitu, kaapistot (Keittiömaailma) ja kaikki kodinkoneet uusittu. 2009 Vanha varaava yösähköperusteinen sähkölämmitys vaihdettu maalämpöön (kallioon porattu). 2011 Kasvihuoneen kattolasitus uusittu 2012 Talon tiilikate uusittu alusrimoitus ja suojamatto mukaan lukien 2014 Asennettu turvahälytysjärjestelmä (Securitas) 2017 Asuinrakennuksen ulkomaalaus
Keittiö
Kuvaus:Valoisa ja moderni keittiö on varsinainen kokkaajan unelma. Reilun kokoiselle ruokapöydälle on hyvin tilaa ja sen äärestä voi ihailla ikkunasta avautuvaa maisemaa. Keittiö on remontoitu kokonaan v. 2007. Tuolloin asennettiin Keittiömaailman valkoiset ajattomat kaapistot ja kiviainesta oleva työtasao. Välitilaan valittiin valkoiset laatat ja huoleton kiviaines. Blancon tiskiallas on suuri ja käytännöllinen. Gaggenaun rosteriset sähkö- ja höyryuuni on asennettu ergonomiselle korkeudelle ja liesituuletin on modernin tyylikäs, AEG:n induktioliesi, Gaggenaun integroitu astianpesukone sekä AEG:n korkea jääkaappi helpottavat arkea. Kokonaisuuden viimeistelee varaava leivinuuni. Keittiö ja ruokailutila on yhdistetty käytännöllisesti molempiin suuntiin avautuvalla kaapistolla, joka toimii mainiosti aputasona. Seinät on valkoiseksi maalatut. Lattia on vaaleaksi lakattua massiivilankkua, katto mäntypaneelia.
Pesutilat
Kuvaus:Pesutilassa kelpaa aloittaa aamut, sillä sieltä avautuu kauniit näkymät luontoon. Tila on suuri ja sinne mahtuvat kaikki arjen toiminnot. Suihkulle, pesukoneelle ja pyyhekuivaimelle on omat paikkansa. Peilikaapisto on varustettu valaisimilla ja pesualtaan ympärillä on hyvin laskutilaa. Säilytystilaa on runsaasti kaapistojen ja laatikostojen ansiosta. Wc on puisen liukuoven takana ja varustettu erillisellä käsisuihkulla. Tila on valkoiseksi laatoitettu, seinät on osittain paneloitu, joten vaikutelma on tyylikäs ja lämminhenkinen. Katto on paneloitu. Valaistus luo oman tunnelmansa ja lattialämmitys on miellyttävä lisä. Kylpyhuone on remontoitu v. 2003.
Sauna
Kuvaus:Ikkunallinen sauna on pesutilojen kanssa samassa yhteydessä ja sinne mahtuu useampikin saunoja. Puulämmitteinen Aito-kiuas tarjoaa miellyttävät löylyt. Lattia on laatoitettu ja seinät sekä katto paneloitu.
Oleskelutilat
Kuvaus:Olohuone on avara ja valoisa suurten ikkunoiden ansiosta. Vaikutelma on poikkeuksellisen huonekorkeuden ansiosta ilmava. Tilaa hallitsee näyttävä valkoiseksi maalattu muuriseinä ja varaava takka sekä suuret luontoon avautuvat ikkunat. Viherhuone luo tilaan oman ulottuvuutensa. Olohuoneen päädystä on käynti katetulle länteen avautuvalle terassille. Huonetila jatkuu luontevasti liukuovella eristettyyn työ- ja oleskeluhuoneeseen. Seinät on valkoiseksi maalattu, katto mäntypaneelia ja lattiat vaaleaksi lakattua massiivilankkua.
Makuutilat
Kuvaus:Toinen makuuhuoneista sijaitsee sisääntuloaulan vieressä. Tilanjakajana toimii varta vasten taloon suunniteltu ja puusepän valmistama tyylikäs liukuovi . Huoneessa on koko seinän leveydeltä säilytystilaa ja se on vaivatonta kalustaa mieleisekseen. Toinen suuri huone sijaitseen olohuoneen yhteydessä. Tilanjakajana tässäkin toimii upea teetetty liukuovi. Huoneen voi halutessaan jakaa kahdeksi erilliseksi makuuhuoneeksi tilanteen ja tarpeen mukaan. Seinät on valkoiseksi maalattu, katto on puupaneloitu ja lattia valkoiseksi lakattua masiiviilankkua.
Muut tilat
Kuvaus:Talo on avara ja muodostaa yhtenäisen, mutta kodikkaan kokonaisuuden. Eteisaulasta tullaan olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmään. Sieltä on käynti viherhuoneeseen. Keittiö on omassa rauhassaan, mutta kuitenkin yhteydessä ruokailutilaan. Makuuhuoneet on liukuovilla jaettu tyylikkäästi oleskelutiloista. Aulasta vie kaunis portaikko kellaritilaan, josta löytyvät ikkunallinen työhuone, tekninen tila, vaatehuone, eteisaula sekä viileä kellari. Kellarissa on erillinen eteisaula ja uloskäynti takapihalle.
Materiaalit, varusteet ja lämmitys
Rakennusmateriaali:Paikalla rakennettu. Perustukset : Maanvaraiset betonianturat. Alapohja: Maanvastainen betonilaatta, alapuolinen solumuovilämmöneristys. Ulkoseinät: Puurakenteinen ja julkisivupinnoite puuverhoiltu. Väliseinät: Levyrakenteiset, kiviainesrakenteiset. Välipohjat: Alakerta/1.krs.: Betonirakenteinen Vesikatto: Harjakatto, kate betonitiilikate.,
Kattotyyppi:Harjakatto
Kate:Betonitiilikate
Lämmitysjärjestelmä:Maalämpöpumppu, veskiertoinen patterilämmitys, sähkövastuslattialmmitys
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:oma
Tontin pinta-ala:87 300,0 m²
Kaavoitus:haja-asutusalue
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Nummelan kattavat palvelut n. 6 km etäisyydellä.
Koulut:Huhmarnummen ala-aste 1,5 km. Nummelan koulut n. 6 km etäisyydellä.
Päiväkoti:Huhmarnummen päiväkoti 1,5 km. Nummelassa päiväkoteja.
Liikenneyhteydet:Bussiyhteys n. 2 km, bussi 280 Nummela-Helsinki
Ajo-ohje:Turun moottoritieltä Porintielle, josta liittymä Vanhalle Turuntielle (110) - käänny vasemmalle. Maamerkkinä Karprint Oy, jonka jälkeen käänny vasemmalle Pihtisillantielle, josta oikealle Huhmarnummentielle. Jatka suoraan kunnes oikealle kaartuu Lemmoonkalliontie. Tie tuo perille asti.
Näytä tarkemmat tiedot »
image_10305374image_10305345image_10305320image_10305319image_10305321image_10305380image_10305377image_10305378image_10305376image_10305373image_10305369image_10305330image_10305328image_10305327image_10305372image_10305371image_10305370image_10305362image_10305368image_10305363image_10305367image_10305366image_10305334image_10305364image_10305335image_10305351image_10305358image_10305357image_10305360image_10305361image_10305343image_10305355image_10305356image_10305381image_10305354image_10305344image_10305346image_10305352image_10305342image_10305341image_10305340image_10305339image_10305338image_10305336image_10305329image_10305324image_10305323image_10305325image_10305353image_10305347image_10305326
Ota yhteyttä
Ole hyvä ja anna nimesi.
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste

x