SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'aida.mazhar@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Aida Mazhar

Aida MazharFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, NHS

045 172 8787

aida.mazhar@remax.fi

Olen luonteeltani avoin ja energinen sekä toimin aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Välittäjänä olo ei ole minulle vain työtä, vaan se on myös elämäntapa. Minun vuorovaikutustaidollani saat varmasti asunnostasi parhaimman markkinahinnan. Tavoitteenani on auttaa sinun päätöksentekoa elämän tärkeimillä hetkillä. Soita heti niin näytän sinulle mistä minut on tehty!


Välittäjästä sanottua

Ensivaikutelma oli positiivinen. Kaikki sujui aivan hienosti. Meille jäi hyvin positiivinen kokonaiskuva asuntokaupastamme. Yleisarvosanan erinomainen!
Eeva-Liisa ValkeapääOstaja
10
Olin erittäin tyytyväinen Aidan toimintaan. Hän jaksoi tehdä sen extratyön mikä olisi jäänyt suurimmalta osalta tekemättä! En tiedä mitä hän olisi voinut tehdä että olisin kokenut saavani parempaa palvelua kuin mitä häneltä sain. Teen paljon asuntokauppaa ja hän on ahkerin välittäjä mitä olen käyttänyt.
10
Erittäin hyvin sujunut prosessi. Aidalle erityiskiitos!
Markus KauppiMyyjä
10
Hienosti meni, kiitos! Aidalta löytyy sekä asiantuntemusta että myyntitaitoa.
9
Kaikki toimi hienosti. Suuri kiitos Aidalle.
Jouni NevalainenOstaja
10
Hienosti sujui kaikki ja Aida oli ammattitaitoinen ja miellyttävä persoona. Kiitos
9
Aida hoiti sovitut asiat viivyttelemättä, oli aktiivinen ja varmisti, että olemme saaneet tarvittavat tiedot. Hän oli sopivan aktiivinen, ja antoi meille myös omaa tilaa miettiä ratkaisujamme.
10
Kaikki hoitui hyvin. Aida oli aktiivinen, kommunikointi sujui hyvin, ja hän hoiti kaupan hyvin alusta loppuun. Kiitos!
10
Aidasta jäi se kuva, että hän aidosti välitti asiakkaastaan ja halusi palvella ei vain hyvin vaan erinomaisesti.
10
Kaikki sujui hyvin ja homma toimi! Todella aktiivinen myyjä.
Jarkko NiemiMyyjä
9
Aktiivinen ja tehokas välittäjä erittäin iloisella ja reippaalla asenteella. Voin suositella!
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli positiivinen, energinen ja hyvin ystävällinen sekä luotettava. Nämä kaikki pätivät koko asunnon myynnin ajan. Oli todella miellyttävää ja turvallista antaa kotimme myynti näin hyviin käsiin.
10
Oikein mukava välittäjä. Veljeni oli hanta suositellut ja niin suosittelen minäkin,
10
Kaikki sujui paremmin kuin osasimme toivoa. Asunto meni kaupaksi heti ensinäytöllä. Välittäjä oli ammattitaitoinen, energinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen!
10
Välittäjä oli aidosti kiinnostunut myymästään kohteesta. Hän oli tutustunut kohteeseen ja ottanut kohteesta selvää. Hän kertoi paljon tietoja asunnosta, mitä ostajana en välttämättä olisi tajunnut kysyäkään. Välittäjä oli kohtelias ja lämminhenkinen sekä erittäin asiakaspalvelu- ja ammattitaitoinen. Palveluhenkisyys ja ammattitaito säilyi loppuun asti. Kaupantekotilaisuudessa välittäjä oli huolellinen, eikä kiirehtinyt. Myös kaupantekotilaisuuden jälkeen välittäjä tarjosi apuaan asioiden selvittelyyn. Hän oli hyvin tavoitettavissa. Suosittelen lämpimästi. Kiitos teille!
Miia HeiskanenOstaja
10
Ensivaikutelma oli virkeä, ystävällinen ja tuloshakuinen. tämä vaikutelma vahvistui myöhemmin ja vastasi täysin todellisuutta. Välittäjä tilasi kuvauksen nopeasti ja ilmoitus oli kolmen päivän kuluttua tapaamisestamme netissä. Ensimmäisen näytön jälkeen saimme kolme tarjousta, joista yhden kanssa teimme vuokrasopimuksen. Välittäjä oli tehokas, energinen ja aikansaava sekä iloinen - hän tulee varmasti menestymään alalla.
Mauno KenttaMyyjä
10
Olen todella tyytyväinen Aida Mazharin myyntityöhön ja asiakaskontaktointiin. Otin itse yhteyttä Re/Maxilla nimenomaan häneen, koska hän oli hoitanut erittäin hyvin myös aikaisemman toimeksiantoni. Aida Mazhar on energinen ja tehokas välittäjä ja, mikä tärkeintä myyjän näkökulmasta, asunnot menivät kaupaksi nopeasti ja sopivalla hinnalla.
10
Ihan ok asuntokauppa. Kaikki sujui hyvin.
8
Ei voi kuin kiittää LOISTAVASTA työskentelystä
Tero KärkkäinenMyyjä
10
Ystävällistä ja nopeaa palvelua.
10
Erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja mukava ihmisenä.
Markus MäättäläMyyjä
10
Kaikki on sujunut erittäin hyvin välittäjän toimesta. Aikataulut ovat pitäneet aina. Kokonaiskuva välittäjästä ja hänen toiminnasta on ollut erittäin positiivinen. Olen kokenut että hän on tehnyt parhaansa ja hiukan enenmmänkin.
10
Välittäjän toiminta oli todella ammattimainen ja sitkeä. Kommunikaatio selkeä, kattava, ja ystävällinen. Suosittelen Aidan tuttavilleni hetkeäkään epäilemättä. Huom: katson "tarjouskaupan" täysin kelvottomaksi tavaksi, josta ei hyödynnä myyjä eikä ostajakaan. Onneksi siihen ei pakotettu.
10
Välittäjän kanssa yhteistyö sujui hyvin. Pari pientä unohdusta / säätöä, mutta ne hoidettiin ja sovittiin fiksusti kuntoon. Myyntiesitteessä ja esittelyssä on muutamia virheitä, mutta tunsin kohteen äärimmäisen hyvin muutoin ja tiesin asioiden todellisen laidan.
9
Aida hoiti kaupan erinomaisesti ja erittäin ammattimaisesti. Hän kuunteli ja otti huomioon toiveeni, vastasi kysymyksiin ja viesteihin välittömästi ja ystävällisesti. Kauppa hoidettiin etänä, olin itse koko projektin ajan ulkomailla, joten sujuva yhteydenpito oli minulle erityisen tärkeää. Suosittelen Aidaa varauksetta!
Piia ToikkaMyyjä
10
Erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen välittäjä! Kaikki hoitui nopeasti ja sujuvasti, aikataulut pitivät, eikä ollut minkäänlaisia ongelmia. Kokonaiskuva 100% positiivinen!
10
Miellyttävä
9
Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä piti meidät koko ajan ajantasalla ja hoiti kaikki lupaamansa asiat sovitusti ja sovittuun aikaan mennessä. Välittäjä oli myös hyvin joustava ja otti huomioon meidän hieman hankalan tilanteemme (muutto ulkomaille).
10
Hyvin meni! Ei ongelmia.
10
Välittäjä oli kerrassaan mahtava! Ensi vaikutelma oli kaikin puolin positiivinen eikä tuottanut pettymystä missään vaiheessa. Aikatauluissa pysyttiin ja kauppa syntyi aikaisemmin kuin kukaan olisi arvannut. Kokonaiskuva oli erittäin positiivinen, suosittelimme Aidaa jo naapurille ja voimme suositella vastaisuudessakin. Napakka, aktiivinen ja yritteliäs!! Ja oikein mukava:)
9
Kaikki sujui erittäin hyvin! Välittäjä oli aito, aktiivinen ja hyvin kohtelias. Paras välittäjä koskaan.
10
Aida on aivan loistotyyppi. Hänelle sydämmelliset kiitokset erittäin hyvästä palvelusta.
10
Aida oli erittäin aktiivinen ja nopea, asiakas- ja myyntiorientoitunut. Hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Aikataulut pitivät.
9
Kaikki meni loistavasti!
9
Välittäjä oli aktiivinen ja liikkeellä hyvällä myyntiasenteella
Markus MäättäläMyyjä
10
Aida on ihanan tarmokas, palvelualtis, positiivinen. Hän perehtyi alueeseen hyvin ja piti paljon näyttöjä.
9
Erittäin tehokasta toimintaa ja kommunikaatio toimi siten että olin koko ajan up to date.
9
Kaikki sujui hyvin, välittäjästä syntyi positiivinen kuva ja se vastasi todellisuutta. Postin kulussa oli ongelmia, mutta se johtui Postin lakosta, ei välittäjästä. Minulle syntyi positiivinen kokonaiskuva välittäjästä ja Remaxista ja voin käyttää yhtiönne palveluja jatkossakin.
10
Välittäjä otti itse minuun yhteyttä kun möin itsenäisesti asuntoa. Välittäjä laittoi heti asiat "pyörimään" ja ennen näyttöä oli jo ostajat valmiina. Kaikki tapahtui parissa viikossa. Välittäjä oli koko ajan yhteydessä.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste