SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'anton.swanljung@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Anton Swanljung

Anton SwanljungFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

045 2754 666

anton.swanljung@remax.fi

Itsenäinen välittäjäyrittäjä
RE/MAX Casa Alto | Swantrade Oy
y-tunnus 2840886-8

Terve, minä olen Anton. Suomenruotsalainen Etu-Töölön kasvatti ja pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälityksen ammattilainen jo useamman vuoden kokemuksella.

Asunnot myydään, niitä ei pelkästään esitellä! Asiakkailtani saatu myönteinen palaute innostaa minua tekemään työni joka kerta entistä paremmin.

Aloitin kiinteistönvälittäjän urani 2013 ja pyrkimykseni on aina ollut menestyä tuottamalla tyytyväisiä asiakkaita. Kiinteistönvälityksessä menestys perustuu siihen, että asiakkaat suosittelevat välittäjää ystävilleen ja tutuilleen. Suosittelu syntyy ainoastaan, mikäli asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti (maksimaalinen hinta) ja palvelu on ollut erinomaista. Tänä päivänä suurin osa uusista asiakkaistani tuleekin vanhojen asiakkaiden suosittelun ansiosta.

Minulle on suuri kunnia saada juuri teidän kotinne välitettäväksi. Olkaa minuun rohkeasti yhteydessä, jos haluatte ahkeran, mukavan ja varmasti aina parhaansa tekevän, aidosti välittävän koulutetun ammattilaisen hoitamaan elämänne tärkeimpiä kauppoja.

Yhteistyötä ja yhteydenottoasi odotellessa,

Anton Swanljung


Välittäjästä sanottua

Rento, ystävällinen, aktiivinen mutta ei liian tyrkyttävä. Piti ensiasunnon ostajat ajan tasalla prosessista
9
Kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Välittäjä oli asiallinen, kertoi totuudenmukaisesti arvion asunnosta. Miellyttävä välittäjä, jonka rauhallinen olemus varmasti miellyttää suurinta osaa ostajista. Palveli hyvin sekä ostajaa että myyjää. Kiitos Anton!
10
Tosi hyvin meni. Meillä kävi monta välittäjää arvioimassa eri firmoista. Tarjouspyynnöt olivat melko samanlaisia kaikilta välittäjiltä, mutta ensivaikutelma Antonista ja selkeä suunnitelma oli näistä paras. Myynti meni odotusten mukaan ja välittäjä piti meihin tiiviisti yhteyttä. Suosittelisin kaverillekin.
10
5/5 kokemus ja voin lämpimästi suositella Anton Swanljungia!
Markus SchaumannMyyjä
10
Nopea, ammattitaitoinen, perusteellinen ja ystävällinen
10
Ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Yhteistyö oli sujuvaa ja positiivista. Kilpailutimme välittäjän ja valitsimme Antonin antaman vaikutelman perusteella. Voisimme suositella häntä muillekin.
10
Kokonaisuutena kaikki sujui hyvin ja kommunikaatio oli todella sujuvaa. Joiltain osin prosessin aikana joitakin yksityiskohtia varsinkin kaupantekoprosessin osalta olisi voinut nostaa enemmän esiin, kaikkea ei ostaja osaa/muista kysyä välttämättä itse.
Eetu NupponenOstaja
9
Vuokraus sujui sujuvasti ja minulle vaivattomasti
Eeva KoskeloMyyjä
10
Meillä oli monta kysymystä, kysyimme ja kysyimme, joskus 3 kertaa, ja välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiin. Kiitos! Positiivinen ensivaikutelma syntyi välittäjästä. Terveisin, Alexey ja Elena
10
Kaikki sujui alusta asti todella hyvin, minkäänlaisia ongelmia ei ollut. Olen tyytyväinen.
10
Hei! Asiantuntevaa ja ystävällistä toimintaa Antonilta kokonaisuudessaan. Minulle ja puolisolleni jäi kaikenkaikkiaan luottavainen ja turvallinen olo koko prosessista. Täyden kympin palvelu! :)
10
Hyvä välittäjä. Suosittelen kavereillekin. Kaikki meni sujuvasti ja nopeasti. Kiitos.
10
5/5, suosittelen kaikille!
10
Olin erittäin tyytväinen Antonin kanssa! Hän oli ammattilainen jo välitti todella että ostotarjouksia tulisi niin nopeasti kun mahdollista. Hän oli myös aina tavoittavissa ja huolehdi hyvällä tavalla että kaikki sujui hyvin. Paljon kiitoksia hänelle ja tulen suosittelemaan hänet myös muille!
Markus AhlforsMyyjä
10
Kaikki meni hyvin . Anton on todella ammattitaitoinen ja mukava. Suomen markkiat minulle vieraat . Siksi oli tärkeä luottaa välittäjään .
9
Kaikki sujui erinomaisen hienosti. Asunto myyntiin ennakoituun hintaan, ja kaupanteko kävi helposti. Anton ja Rene huolehtivat hyvin käytännön asiat, saimme hoidettua kaikki niin, että meidän myyjien ei tarvinnut tulla paikan päälle ollenkaan. Isot kiitokset!
10
Yhteistyö sujui todella hyvin. mm. joka kerta kun olin yhteydessä sain vastauksen vain parissa minuutissa, mitä arvostan suuresti. Kokonaisuudessaan kaikki sujiui just niin kuin piti.
10
Ystävällinen ja huolellinen. Luotettava. Pitää hyvin ajan tasalla. Täsmällinen. Osaa ja ottaa selvää.
Eeva KoskeloMyyjä
9
Koko prosessi eteni sujuvasti, ja sain aina nopeasti tarvitsemani tiedot ja selvitykset. Loistavaa palvelua siis :)
Marjaana VikkiOstaja
10
Anton hoiti koko prosessin todella mallikkaasti ja piti meitä koko ajan hyvin tiedotettuina eri vaiheista, siitä mitä kommenteja asuntoa katsoneet olivat sanoneet, miten kannattaa missäkin vaiheessa edetä jne. Asuntoesite teksteineen ja kuvauksineen oli todella hyvin toteutettu ja asuntomme myytiinkin todella nopeasti. Sekä me, että asuntomme ostaneet olimme todella tyytyväisiä Antonin tapaan hoitaa asiat.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste