SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'anton.swanljung@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Anton Swanljung

Anton SwanljungFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

045 2754 666

anton.swanljung@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | Swantrade Oy
y-tunnus 2840886-8
Itsenäinen välittäjäyrittäjä

Useamman vuoden kokemus myynnin, myynninjohto sekä finanssisektorilta.
Tasalaatuista palvelua riippumatta oletko sitten suursijoittaja tai ensiasunnon ostaja.
Tapani toimia on se, että aloitan aina ihmisistä.

Myyn ihmisille uutta elämäntilannetta en pelkästään asuntoa.

Betjäning även på svenska! Service also in English!


Välittäjästä sanottua

Kokonaisuutena kaikki sujui hyvin ja kommunikaatio oli todella sujuvaa. Joiltain osin prosessin aikana joitakin yksityiskohtia varsinkin kaupantekoprosessin osalta olisi voinut nostaa enemmän esiin, kaikkea ei ostaja osaa/muista kysyä välttämättä itse.
Eetu NupponenOstaja
9
Vuokraus sujui sujuvasti ja minulle vaivattomasti
Eeva KoskeloMyyjä
10
Meillä oli monta kysymystä, kysyimme ja kysyimme, joskus 3 kertaa, ja välittäjä vastasi kaikkiin kysymyksiin. Kiitos! Positiivinen ensivaikutelma syntyi välittäjästä. Terveisin, Alexey ja Elena
10
Kaikki sujui alusta asti todella hyvin, minkäänlaisia ongelmia ei ollut. Olen tyytyväinen.
10
Hei! Asiantuntevaa ja ystävällistä toimintaa Antonilta kokonaisuudessaan. Minulle ja puolisolleni jäi kaikenkaikkiaan luottavainen ja turvallinen olo koko prosessista. Täyden kympin palvelu! :)
10
Hyvä välittäjä. Suosittelen kavereillekin. Kaikki meni sujuvasti ja nopeasti. Kiitos.
10
5/5, suosittelen kaikille!
10
Olin erittäin tyytväinen Antonin kanssa! Hän oli ammattilainen jo välitti todella että ostotarjouksia tulisi niin nopeasti kun mahdollista. Hän oli myös aina tavoittavissa ja huolehdi hyvällä tavalla että kaikki sujui hyvin. Paljon kiitoksia hänelle ja tulen suosittelemaan hänet myös muille!
Markus AhlforsMyyjä
10
Kaikki meni hyvin . Anton on todella ammattitaitoinen ja mukava. Suomen markkiat minulle vieraat . Siksi oli tärkeä luottaa välittäjään .
9
Kaikki sujui erinomaisen hienosti. Asunto myyntiin ennakoituun hintaan, ja kaupanteko kävi helposti. Anton ja Rene huolehtivat hyvin käytännön asiat, saimme hoidettua kaikki niin, että meidän myyjien ei tarvinnut tulla paikan päälle ollenkaan. Isot kiitokset!
10
Yhteistyö sujui todella hyvin. mm. joka kerta kun olin yhteydessä sain vastauksen vain parissa minuutissa, mitä arvostan suuresti. Kokonaisuudessaan kaikki sujiui just niin kuin piti.
10
Ystävällinen ja huolellinen. Luotettava. Pitää hyvin ajan tasalla. Täsmällinen. Osaa ja ottaa selvää.
Eeva KoskeloMyyjä
9
Koko prosessi eteni sujuvasti, ja sain aina nopeasti tarvitsemani tiedot ja selvitykset. Loistavaa palvelua siis :)
Marjaana VikkiOstaja
10
Anton hoiti koko prosessin todella mallikkaasti ja piti meitä koko ajan hyvin tiedotettuina eri vaiheista, siitä mitä kommenteja asuntoa katsoneet olivat sanoneet, miten kannattaa missäkin vaiheessa edetä jne. Asuntoesite teksteineen ja kuvauksineen oli todella hyvin toteutettu ja asuntomme myytiinkin todella nopeasti. Sekä me, että asuntomme ostaneet olimme todella tyytyväisiä Antonin tapaan hoitaa asiat.
10
Ehdottomasti olen hyvin tyytväinen kokonaisprosessiin miten Anton hoiti asian. Hän myös sai myytyä asunnon noin viikon aikataululla ja hoidettua kaiken koordinoinnin myös äitiini, eli toiseen omistajaan hyvin. Minulla ei ole oikeastaan parannusehdotuksia tähän.
9
Rento, rehellinen ja mukava. Aina tavoitettavissa!
10
Välittäjälle täysi 10 toiminnasta,kaikki toimi niin kuin pitää.
Kaje RissanenMyyjä
10
Anton oli todella luotettava ja todella asiantunteva! Sen kuvan sain hänestä ensi tapaamisella. En olisi voinut paremmin valita välittäjää. Lisäksi vielä tosi mukava kaveri! :) Hän oli koko ajan yhteydessä minuun, että tiesin missä mennään.
10
Hyvä ja luotettava mies, ensivaikutelma vakuuttava. Ystävällinen ja tarkka, selitti asioita hyvin ja perusteellisesti. Raportoi tarkkaan kaikki käänteet. Ammattitaitoinen ja osasi ennakoida prosessia hyvin. Pätevä mies.
Eeva KoskeloMyyjä
10
Kaikki sujui hyvin, välittäjä oli asiallinen ja ammattitaitoinen, kaupat syntyivät melko nopeasti.
10
Anton oli oikein mukava ja asiallinen
9
Kaikki sujui oikein hyvin ja joustavasti, kiitoksia Antonille!
9
Anton hoiti hommansa asiallisesti ja teki sen mitä sovittiin. Olen kokonaisuudessaan todella tyytyväinen lopputulokseen ja palvelun laatuun!
9
ok
Mervi Yli-HynniläOstaja
9
Anton oli todella luotettava ja helposti lähestyttävä persoona. Hän piti minuun yhteyttä koko toimeksiannon ajan niin, että tiesin kokoajan missä mennään. Minun oli myös helppo esittää omat näkemykset (jotka esitin välillä aika määrätietoisesti) sekä mieltä askarruttavat asiat Antonille ja hän vastasi niihin aina nopeasti, ammattitaidolla ja niin että myös minä maallikkona ymmärsin kaiken. Olen todella tyytyväinen kaikkeen ja Antonia voin suositella lämpimästi kaikille! Super iso kiitos kaikesta!
Tiina HakalaMyyjä
10
Trevligt och bra med en mäklare som kan svenska! Anton var trevlig och saklig. Annonserna kanske dock också kunde varit översatta till svenska för den gruppen och för att informera att svenska också går bra att kommunicera på med mäklaren. Intresset för lägenheten fanns men var ändå konstigt svårt och långsamt att få ett bud och många privatvisningar avbokades kort efter att de bokats. Kanske problematiken med intresset till en del berodde på att lägenheten inte skulle frigöras inom en månad från visningstillfällena. Krävdes bara en privatvisning för att lägenheten skulle bli såld, så Anton gjorde ett ypperligt jobb att marknadsföra lägenheten och hantera den (enda) privatvisningen. Bra service med fotografering och annat.
10
Ensivaikutelma oli että välittäjä on reipas ammattilainen joka saa kotimme myytyä koska oikeasti välittää myyntikohdistaan ja asiakkaista. Ja ensivaikutelma todentui. Yhteistyö sujui ongelmitta. Jäi tosi hyvä feelis asuntokaupasta; sekä välittäjästä että koko ReMaxin toiminnasta. Kiitos! :)
10
kaikki meni täydellisesti.
Niko LindströmMyyjä
10
Asia hoitui niin kuin pitikin.
10
Välittäjä oli ystävällinen ja osasi suhtautua asiakkaaseen luontevasti ja joustavasti. Aikataulu ja hinta-arvio toteutuivat erinomaisesti. Asuntokauppa sujui erittäin vaivattomasti vaikka asumme Taipalsaarella ja kohde oli Helsingissä. Sujuvuutta edesauttoi netistä löytynyt välittäjien kilpailutussivusto, jonka kautta löysimme RE/MAXin.
Varpu SälliläMyyjä
10
Hyvä välittäjä. Nopea vastaamaan. Kaikkimeni kaikin puolin sujuvasti ja hyvin.
9
Joustava näyttöjen suhteen, tehokas ja ystävällinen yhteydenpito. Aito ja lämminhenkinen tapa myydä herättaa ostajassa luottamusta, tuntui että myyjä osasi asettua sekä myyjän että ostajan tilanteeseen hyvin eikä vain ollut oman provikkansa perässä. Oli ilo tehdä kauppoja.
9
Välittäjä vastasi aina nopeasti, oli ystävällinen ja selvitti asiat viipyilemättä. Ei mitään pahaa sanottavaa.
10
Todella hyvä välittäjä. Aikataulu sujui hyvin ja asunnon esittelystä jäi hyvä vaikutelma. Välittäjä oli yhteistyökykyinen, aloitekykyinen ja näki vaivaa myynnin edistämiseksi. Häntä voi suoritella lämpimästi vastaaviin asuntokauppoihin.
10
Homma toimi erinomaisesti. Kommunikointi toimi hyvin sekä ostajan että myyjän näkökulmasta ajateltuna ja voisin kuvitella haluavani kummallakin puolella pöytää (joko ostajana tai myyjänä) juuri tällaista palvelua.
9
Ensi vaikutelma oli todella hyvä, asuntoesittelyssä sain vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja hyvin tietoa asunnosta. Samoin yhteydenottoihini reagoitiin todella nopeasti, ja pysyttiin hyvin aikatauluissa. Tärkeintä oli, että Anton otti minut ostajana tosissaan vaikka olenkin nuori, moni muu kiinteistövälittäjä/firma ei kohdellut minua tasapuolisesti muiden ostajaehdokkaiden kanssa ikäni vuoksi. Ensiasunnon asuntokaupasta ja hyvä todella hyvä fiilis! Anton on kyllä ehdottomasti oikeassa ammatissa :)
10
Perheellämme on lähes pelkästään negatiivisia kokemuksia eri liikkeiden välittäjistä sekä ostajan että myyjän rooleissa koettuna. Siksi suhtauduin skeptisesti välittäjän kiinnittämiseen asuntomme myyntiin, mutta Anton toimi ensi kontaktista lähtien niin määrätietoisesti ja luotettavasti, ettei muuta voinut kuin kiinnittää hänet tehtävään. Ja mieshän hoito homman kotiin loistavasti. Nyt perheellämme on yksi kokemus erinomaisesta välitysprosessista ja sanansa pitävästä välittäjästä. Kiitokset siitä!
10
Välittäjästä annettu muiden asiakkaiden palaute piti vähintään kutinsa, ja vielä enemmänkin: Anton hoiti kaupat hyvällä strategialla maaliin odotukset ylittävin tuloksin. Erityismaininnan arvoinen seikka oli asunnonvälittäjän rautainen ammattitaito luotsata hankalahko osaomistaja yli kaupantekoon liittyvistä teknisistä väärinymmärryksistä. Päällimmäiseksi jäi vaikutelma erinomaisesti sujuneista kaupoista sekä varmuudesta siitä, että teimme oikean valinnan asunnonvälittäjän suhteen.
10
Välittäjä oli proaktiivinen ja aina tavoitettavissa. Asuntokaupasta jäi hyvä kokonaiskuva.
9
Kaikki sujui mielestäni erittäin hyvin. Jo ensi soitosta lähtien välittäjä ymmärsi kuinka yhteispeli toimii parhaiten. Hän kuunteli minua siinä miten yhteydenpito kannattaa parhaiten hoitaa, yms... Asunto prosessi saatiin odotettua nopeammin ohi ja yhteensä kolmessa viikossa, ei paljoa tarvittunut jäädä harmittelemaan!
Tytti NykänenMyyjä
9
Välittäjä oli hyvin miellyttävä. Antoi kohteesta tietoa avoimesti ja kertoili asioita kysymättäkin. Prosessi oli nopea ja helppo.
10
Kaikki sujui erinomaisesti ja yli odotusten.
10
Hienosti, kiitos!
10
Välittäjä Anton on hyvin kohtelias ja hyvätapainen, uransa alussa vasta, mutta siltti mielestäni teki parhaanssa, vaikka ajat myynille ei oikein parhaat mahdolliset. Luotettavuus on ykkösjuttu, minkä asiakas halua ja toivoo ja Anton on ehdottomasti sellainen. Myyjänä voisi olla kovempi, toisaalta rehellisyys aina palkitsee. Uskon, että muuttaman vuoden kuluttua, kuuluu mahdollisesti parhaimistöön.
Jana ElorantaMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste