SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'sebastian.linden@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Sebastian Linden

Sebastian LindenFinnishEnglishGermanSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, NHS

050 536 1876

sebastian.linden@remax.fi

Uniikkia palvelussani on yrittäjähenkisyys ja myyntipainotteinen ote. Minulle ei makseta palkkaa siitä, että seison jakamassa esitteitä sunnuntaisin vaan konkreettisista tuloksista ja siinä olen hyvä! Jokainen tapaaminen on aina valmisteltu ja palvelen ostajaehdokasta pääsääntöisesti yksityisesittelyissä. Näin pystyn takaamaan jokaiselle ostajaehdokkaalle parasta palvelua. Tämä johtaa myös parempiin tuloksiin. Tärkeimmät asiat myynnissä on asunnon oikea hinnoittelu, asiallinen markkinointi, nöyrä, ratkaiseva, asiatunteva ja hyvä palvelu.

Olen aloittanut työt kiinteistönvälitysalalla vuonna 2012. Olen suorittanut Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon KiAT ja LKV-tutkinnon (laillistettu kiinteistönvälittäjä). Olen toiminut tiiminvetäjänä, kouluttajana ja yrittäjänä menestyneessä kuuden hengen RE/MAX Team Rockstar tiimissä vuosina 2013 - 2017. Tiimi oli 2016 lopussa menestynein tiimi RE/MAX Europe sisällä. Lisäksi olimme maailmansijoilla #11 RE/MAX World sisällä. Myöhemmin suoritin n. 9 kk kestäneen NHS (New Home Specialist) koulutuksen. Vuonna 2017 olin asiakastyytyväisyystutkimuksessa sijalla #7 RE/MAXin sisällä. Vuonna 2018 olin sijalla 10 myynneissä RE/MAXin listoilla (yli 400 välittäjää). Vuonna 2019 olen siirtynyt yrittäjä-osakkaaksi RE/MAX Casa Alto Oy yhtiöön ja olen mukana johtamassa n. 45 hengen toimistoa.

Asiakaspalautteeni ovat nähtävissä https://www.remax.fi/haku/henkilot/467/


Välittäjästä sanottua

Kaikki hoidettiin vahvalla ammattitaidolla
10
Välittäjä on "vanha tuttavuus", hän on hoitanut useita vuokralaisia meille. Aikataulu pitää, olemme ajantasalla tapahtumista ja aikataulu pitää (niin kuin se voi pitää tällaiissa asioissa). Käytämme palvelua jatkossakin!
10
Sebastian Linden on hoitanut kaupan hyvin ammattimaisesti! Kiitos!
Sergey SarkisiantsOstaja
10
Asuntokauppa sujui kokonaisuudessaan erittäin hyvin. Sebastian piti meidät jatkuvasti kartalla kaikesta ja hänen kanssa oli miellyttävä asioida. Iso kiitos siis hänelle.
Joachim GranbergMyyjä
10
Välittäjä oli tuttu edelliseltä keralta. Aikataulu piti. Toiminta oli joustavaa ja aktiivista.
Anitta SmuraMyyjä
10
Välittäjästä jäi erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä vaikutelma. Yhteistyö sujui loistavasti, aikataulut pitivät ja kommunikaatio oli proaktiivista. Asunto myytiin hyvällä hinnalla ja paljon nopeammin kuin uskalsimme odottaa.
10
Upea palvelu en parempaa osaisi toivoa! Kaikki järjestyi täydellisesti, vaikka asun Oulussa silti kaikki onnistui. Video esittely oli aivan upea ajatus näin, että valokuvat vastasivat todellisuutta. Kiitos Sebastianille! :)
Kinga KoskiOstaja
10
Jäi todella hyvä ja positiivinen kuva Sebastian Lindenistä. Voin suositella häntä varauksetta.
10
Kauppa ystävällisessä hengessä ja kaikin puolin ammattitaitoisesti ja asiallisesti. Tosin kaupat syntyivät myös nopeasti, ekalla käynnillä jätin tarjouksen joka hyväksyttiin samana iltana, eli tässä ei ollut puolin eikä toisin suuresti tarvetta moniin yhteydenottoihin. Kauppatilanne oli myös kaikin puolin hyvä kokemus.
Pia MyllymäkiOstaja
9
Välittäjä oli todella tehokas ja avulias. Vastasi nopeasti kysymyksiin ja pyyntöihin. Kaupanteko oli vaivatonta ja jäi tunne että välittäjä todella osasi asiansa. Yhteistyö oli mutkatonta ja luontevaa.
10
Kaikki meni muuten hienosti, mutta kun myyjä kyseli välittäjältä palkkion suuruutta, niin välittäjä vastasi, että mentii reilusti rajan yli, jonka seurauksena meille jäi fiilis, että maksoimme ylihintaa. Ja tälläinen pieni juttu laittaa ajattelemaan, että oliko kaikki tarjousvaiheen keskustelut todenmukaisia, eli oliko muita tarjoajia yms. jolla meiltä saatiin hintaa puristettua ylöspäin.
9
Toiminta, esiintyminen ja tilanteen tasalla pitäminen toimi erinomaisesti.
10
Sebastian oli loistava, asiantuntija, ystävällinen ja mukava. Suosittelen lämpimästi.
9
Sebastian jatkoi samalla erinomaisella linjalla johon oli jo totuttu. Ilmoitimme olevamme valmiit jatkamaan kauppoja autopaikasta ja Sebastian hoiti loput. Saimme hyvin tietoa aikatauluista ja ylipäätänsä siitä missä vaiheessa kauppaa kulloinkin oltiin. En keksi mitään parantamisen varaa, hienoa, ystävällistä, ammattimaista ja eteenkin sujuvaa ja stressitöntä palvelua. Lopullinen hinta johon päästiin oli myös erittäin hyvä. Aion suositella eteenpäin.
10
Sebastian oli asiantunteva ja luotettava. Asunnon hinta arvioitiin huolella referenssikohteiden kautta, mikä helpotti minua myyjänä ja varmasti myös ostajia. Ongelmia ei syntynyt ja asunnosta saatiin hyvä hinta nopealla aikataululla.
10
Kokonaisvaltainen ja Ammattimainen!
10
Välittäjä oli ystävällinen ja rehellinen, oli helppo käydä keskustelua välityskohteesta ! Kiitos Sebastian!
9
Hei omat kokemukseni kiinteistön myynnissä oli erinomaiset, pyysin välittäjän arvioimaan ( Sebastian Linden ) arviointi perustu realistisiin faktoihin ja olin todella tyytyväinen siihen, itselleni jäi Loistava kuva Ramaxin toiminnasta ja eteenkin välittäjän toiminnasta. Välittäjä Sebastian Linden oli todella tarkka koko prosessin aikana ja piti minut ajan tasalla josta olin itse todella yllättynyt Suosittelen kyseistä välitysliikettä mielelläni ja erityisesti Sebastian Lindenia, tuskin tulee myytyä yhtään kotia ilman kysestä kaveria. Suorapuheisuus ja rehellisyys on näissä asioissa tärkein eikä mielistely tälläistä se välittäjän toiminta kuuluukin olla iso kiitos
Eldin SkokoMyyjä
10
Mahtava välittäjä! Sebastian järjesti näytön asuntoon meidän pyynnöstä 2300 aikaan illalla. Neuvoi ja avusti meitä kaikissa kysymyksissä ja asioiden hoidossa alusta loppuun. Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen mies. Tulemme muistamaan lämmöllä koko asuntokauppa prosessia ja siitä suurin kiitos Sebastianille!
10
Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua! Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen
Netta HynninenMyyjä
10
Sebastian hoiti asiat juuri niinkuin sovittiin ammattiataitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Kokonaisuudessaan asuntokauppa oli oikein helppo, nopea ja mielyttävä kokemus. Suosittelemme välittäjää muillekkin ja teemme kyllä jatkossa yhteistyötä kun aihetta tulee.
10
Ensivaikutelma oli erittäin miellyttävä ja todella piti paikkansa. Sain erinomaista palvelua ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin. Mieleen jäi todella miellyttävä ja paras yhteistyö välittäjän kanssa. Voin todella suositella.
Tiina PajansaloOstaja
10
Homma oli maalissa juuri silloin kuin pitikin :)
10
Erittäin tehokas ja ystävällinen välittäjä. Kaikki sovitut asiat hoidettiin ripeästi ja meistä pidettiin ensiasunnon ostajina oikein hyvää huolta alusta loppuun.
9
Kaikki meni niin kuin pitikin. Sebastian on asiantunteva ja aktiivinen välittäjä, jota voi vilpittömästi suositella.
10
Hän hoiti alusta loppuun erittäin kiitettävästi ja kivuttomasti kaupat. 6/5 meininki!
10
Sebastian on kultakimpale!! Kaikki sujui niin hyvin etten osannut edes haaveilla moisesta! Mahtava itsevarmuus mutta ei missään nimessä lipevä myyntimies, erittäin miellyttävä! Luottamus häneen suuri ja kuunteli asiakasta. Suosittelen Sebastiania ystävilleni! Olen äärettömän tyytyväinen.
Jenna PenttilläMyyjä
10
Välittäjä on innostunut työstään. Hän lupasi nopeita kauppoja ja piti sanansa. Hän myi asunnon ensimmäiselle pariskunnalle, joka oli kiinnostunut siitä. Hän otti kohteesta loistavat kuvat. Mitään ongelmia ei ollut. Sen lisäksi, että hän myi asuntomme nopeasti, hän neuvoi meitä uuden asunnon ostossa. Saimme sen hänen neuvojensa asioista hyvään hintaan. Jos tarvitsemme tulevaisuudessa asunnonvälittäjän palvelusta, otamme häneen uudelleen yhteyttä.
9
Ensivaikutelma välittäjästä oli yliystävällinen. Hän oli täsmällinen. yleiskuva koko asioiden hoidosta oli erittäin positiivinen.
Leena JacobssonOstaja
9
Olimme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asunto meni nopeasti kaupaksi
Raija-Maria Palmu-RaskinenMyyjä
10
Kaikki hyvin kiitos.
Juha KuljuOstaja
10
Ensi vaikutelma oli todella hyvä. Minulla kävi 6 välittäjää antamassa arvion asunnosta ja Sebastian erottui heti edukseen. Hänellä on rento mutta asiantunteva tapa kommunikoida ja hänestä tuli heti luotettava fiilis. Asunto myytiin todella nopeasti ja melkein pyyntihintaan enkä voisi olla tyytyväisempi. Sebastian piti kaikista myynnin vaiheista erittäin hyvin yhteyttä. Suosittelen kyseistä välittäjää kaikille!
Jenni SalmelaMyyjä
10
Kaikki meni kiitettävästi. Kiitos.
Marketta TjäderMyyjä
10
Ensivaikutelma vastasi täysin todellisuutta. Välittäjä oli aktiivinen, luotettava, toimelias ja aikaansaava ja piti meidät kokoajan ajantasalla. Kaupat syntyi odotettua nopeammin, vaikka meillä oli haastava kohde. olemme todella tyytyväisiä!
Tarja SeilaMyyjä
10
Tapasin välittäjän ensimmäistä kertaa ostaessani nykyisen asuntoni häneltä. Ensivaikutelma oli heti positiivinen ja luotin hänen ammattitaitoonsa, joten annoin hänelle myytäväksi myös oman asuntoni. Kohteen myynti oli myyjästä tai välittäjästä riippumattomista syistä haasteellinen. Välittäjä oli mielestäni päättänyt myydä asunnon ja teki sinnikkäästi työtä sen eteen ja niin sitten myös tapahtui. Pidin myös siitä, että välittäjä piti minut säännöllisesti ajan tasalla missä mennään ja hän kertoi myös niistä toimenpiteistä, mitä hän suositteli seuraavaksi tehtäväksi. Yhteistyö sujui kokonaisuudessaan hienosti.
Maarit HärkönenMyyjä
10
Välittäjä oli alusta lähtien oikein mukavan ja luotettavan oloinen. Jokaiseen kysymykseemme löytyi aina heti vastaus, sekä antoi hyviä neuvoja uuden asunnon etsintään. Pidimme siitä miten hyvin yhteydenpito sujui puhelimitse sekä viestitse. Missään vaiheessa ei ollut epätietoisuutta asioista, sekä asetetuissa tavoitteissa pysyttiin täysin. Täysin sanojensa mittainen välittäjä, tulemme aivan varmasti suosittelemaan häntä myös tuttavillemme jotka harkitsevat asuntonsa myyntiä. Täyden kympin arvosana meiltä. Aivan loistavaa työtä!
Niina SeilaMyyjä
10
Välittäjä oli minulle tuttu kolmen vuoden takaa, kun asuntoani yritettiin myydä. Kauppa ei tuolloin onnistunut kohtuullisessa ajassa ja myynti lopetettiin minun päätöksellä. Oli helppoa ottaa yhteyttä tuttuun välittäjään, kun ryhdyin myymään asuntoa uudelleen. Kauppa syntyi turvallisesti ja nopeasti
Tuula RuotsalainenMyyjä
10
Sujui hyvin. Rento ensivaikutelma, vastasi todellisuutta. Aikatauluissa pientä viilausta / tarkennusta, muuten hyvä. Ei ongelmia. Hyvä kokonaiskuva jäi kaupoista, vaikka olikin paljon eri asioita mietittävä näin ensiasunnon ostajina.
Pepe OjalaOstaja
9
Ensivaikutelma oli positiivinen dynaamisesta, luotettavasta välittäjästä. Näin ollen häneen päädyimme, vaikka eruromääräisesti ajateltuna tarjous ei ollut edullisin. Kokonaisuus ratkaisi. Aikatauluissa pysyttiin ja homma sujui nohevasti ilman vastoinkäymisiä. Olemme tyytyväisiä, että homma saatiin nopeasti hoidettua. Kyseessä oli kuitenkin iso asunto, nopeat kaupat eivät olleet itsestäänselvyys.
Miikka MäkiMyyjä
10
super
Merja MetsolaMyyjä
10
Ensitapaamisesta heti tiesimme, että välittäjä on asiantunteva, asiallinen ja todella mukava. Oli helppoa olla vaan ja antaa välittäjän hoitaa työnsä ja hienosti hoitikin.
Satu WesterbergMyyjä
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli ystävällinen, kohtelias ja asiantunteva. Tämä säilyi loppuun saakka. Sovitut aikataulut pitivät ja myynti sujui huomattavasti nopeammin kuin olin uskaltanut toivoa. Meillä oli kaksi täyden rahan tarjousta reilu vuorokausi ilmoituksen julkaisemisesta. Uskon, että tähän vaikutti ilmoituksen laatu. Välittäjän ansiosta kuvat ja teksti olivat erittäin laadukkaat. Toki hitas-hinta vaikutti siihen, että asunnon hinta oli suhteellisen edullinen. Meillä ei ollut mitään ongelmia. Arvostin kovasti sitä, että välittäjä otti prosessista kokonaisvastuun, hoiti käytännön asiat oma-aloitteisesti ja piti minut hyvin ajantasalla kaikissa vaiheissa.Oli helpottavaa, kun omien kiireiden keskellä saattoi luottaa välittäjän hoitavan asian ammattitaidolla ja oikein.
Meri LarivaaraMyyjä
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli ystävällinen ja kohtelias, ja tämä vaikutelma säilyi loppuun asti. Välittäjä esitteli kohteen asiantuntevasti ja keskusteli avoimesti myös kohteen heikkouksista (esim. nosti esiin alakerran makuuhuoneen lattian pienen virheen, jota ne olisi itse huomannut). Aikataulut pysyivät erittäin hyvin, ja välittäjä kantoi hienosti vastuun prosessin etenemisestä. Asuntokauppa sujui erittäin myönteisesti, ja siitä suurin kiitos kuuluu välittäjälle. Mitään ongelmia meillä ei ollut.
Mari LarivaaraOstaja
10
Ei ongelmia, kaikki sujui sovitusti.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste