SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'sebastian.linden@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Sebastian Linden

Sebastian LindenFinnishEnglishGermanSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, NHS

050 536 1876

sebastian.linden@remax.fi

Itsenäinen välittäjäyrittäjä
Bamseboss Oy
y-tunnus 2705874-7

Uniikkia palvelussani on yrittäjähenkisyys ja myyntipainotteinen ote. Minulle ei makseta palkkaa siitä, että seison jakamassa esitteitä sunnuntaisin vaan konkreettisista tuloksista ja siinä olen hyvä! Jokainen tapaaminen on aina valmisteltu ja palvelen ostajaehdokasta pääsääntöisesti yksityisesittelyissä. Näin pystyn takaamaan jokaiselle ostajaehdokkaalle parasta palvelua. Tämä johtaa myös parempiin tuloksiin. Tärkeimmät asiat myynnissä on asunnon oikea hinnoittelu, asiallinen markkinointi, nöyrä, ratkaiseva, asiatunteva ja hyvä palvelu.

Olen aloittanut työt kiinteistönvälitysalalla vuonna 2012. Olen suorittanut Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon KiAT ja LKV-tutkinnon (laillistettu kiinteistönvälittäjä). Olen toiminut tiiminvetäjänä, kouluttajana ja yrittäjänä menestyneessä kuuden hengen RE/MAX Team Rockstar tiimissä vuosina 2013 - 2017. Tiimi oli 2016 lopussa menestynein tiimi RE/MAX Europe sisällä. Lisäksi olimme maailmansijoilla #11 RE/MAX World sisällä. Myöhemmin suoritin n. 9 kk kestäneen NHS (New Home Specialist) koulutuksen. Vuonna 2017 olin asiakastyytyväisyystutkimuksessa sijalla #7 RE/MAXin sisällä. Vuonna 2018 olin sijalla 10 myynneissä RE/MAXin listoilla (yli 400 välittäjää). Vuonna 2019 olen siirtynyt yrittäjä-osakkaaksi RE/MAX Casa Alto Oy yhtiöön ja olen mukana johtamassa n. 45 hengen toimistoa.


Välittäjästä sanottua

Koko prosessi eteni sujuvasti ja asiantuntevasti. Sebastianin tyyli ja työote miellytti meitä - hän on hyvä työssään! Suosittelemme häntä mielellämme muillekin.
Minna KiviahoMyyjä
10
Välittäjä oli jo edellisestä myynnistä tuttu. Asiallnen, luotettava, paneutuva, hyvä ihmissilmä, lämmin. Olen suositellut häntä kaikille, ulkomaita myöten. Ihan paras välittäjä!
10
Välittäjä oli loistava: ammattitaitoinen, avulias sekä hyvin perillä mm. suunnittelemaamme remonttiin liittyvissä kysymyksissä. Kaikki sujui nopeasti ja ongelmitta, kiitos Sebastianille!
10
Erittäin hyvin ja ammattimaisesti hoitunut kauppa. Kiitokset
10
Kaikki hoidettiin vahvalla ammattitaidolla
10
Välittäjä on "vanha tuttavuus", hän on hoitanut useita vuokralaisia meille. Aikataulu pitää, olemme ajantasalla tapahtumista ja aikataulu pitää (niin kuin se voi pitää tällaiissa asioissa). Käytämme palvelua jatkossakin!
10
Sebastian Linden on hoitanut kaupan hyvin ammattimaisesti! Kiitos!
Sergey SarkisiantsOstaja
10
Asuntokauppa sujui kokonaisuudessaan erittäin hyvin. Sebastian piti meidät jatkuvasti kartalla kaikesta ja hänen kanssa oli miellyttävä asioida. Iso kiitos siis hänelle.
Joachim GranbergMyyjä
10
Välittäjä oli tuttu edelliseltä keralta. Aikataulu piti. Toiminta oli joustavaa ja aktiivista.
Anitta SmuraMyyjä
10
Välittäjästä jäi erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä vaikutelma. Yhteistyö sujui loistavasti, aikataulut pitivät ja kommunikaatio oli proaktiivista. Asunto myytiin hyvällä hinnalla ja paljon nopeammin kuin uskalsimme odottaa.
10
Upea palvelu en parempaa osaisi toivoa! Kaikki järjestyi täydellisesti, vaikka asun Oulussa silti kaikki onnistui. Video esittely oli aivan upea ajatus näin, että valokuvat vastasivat todellisuutta. Kiitos Sebastianille! :)
Kinga KoskiOstaja
10
Jäi todella hyvä ja positiivinen kuva Sebastian Lindenistä. Voin suositella häntä varauksetta.
10
Kauppa ystävällisessä hengessä ja kaikin puolin ammattitaitoisesti ja asiallisesti. Tosin kaupat syntyivät myös nopeasti, ekalla käynnillä jätin tarjouksen joka hyväksyttiin samana iltana, eli tässä ei ollut puolin eikä toisin suuresti tarvetta moniin yhteydenottoihin. Kauppatilanne oli myös kaikin puolin hyvä kokemus.
Pia MyllymäkiOstaja
9
Välittäjä oli todella tehokas ja avulias. Vastasi nopeasti kysymyksiin ja pyyntöihin. Kaupanteko oli vaivatonta ja jäi tunne että välittäjä todella osasi asiansa. Yhteistyö oli mutkatonta ja luontevaa.
10
Kaikki meni muuten hienosti, mutta kun myyjä kyseli välittäjältä palkkion suuruutta, niin välittäjä vastasi, että mentii reilusti rajan yli, jonka seurauksena meille jäi fiilis, että maksoimme ylihintaa. Ja tälläinen pieni juttu laittaa ajattelemaan, että oliko kaikki tarjousvaiheen keskustelut todenmukaisia, eli oliko muita tarjoajia yms. jolla meiltä saatiin hintaa puristettua ylöspäin.
9
Toiminta, esiintyminen ja tilanteen tasalla pitäminen toimi erinomaisesti.
10
Sebastian oli loistava, asiantuntija, ystävällinen ja mukava. Suosittelen lämpimästi.
9
Sebastian jatkoi samalla erinomaisella linjalla johon oli jo totuttu. Ilmoitimme olevamme valmiit jatkamaan kauppoja autopaikasta ja Sebastian hoiti loput. Saimme hyvin tietoa aikatauluista ja ylipäätänsä siitä missä vaiheessa kauppaa kulloinkin oltiin. En keksi mitään parantamisen varaa, hienoa, ystävällistä, ammattimaista ja eteenkin sujuvaa ja stressitöntä palvelua. Lopullinen hinta johon päästiin oli myös erittäin hyvä. Aion suositella eteenpäin.
10
Sebastian oli asiantunteva ja luotettava. Asunnon hinta arvioitiin huolella referenssikohteiden kautta, mikä helpotti minua myyjänä ja varmasti myös ostajia. Ongelmia ei syntynyt ja asunnosta saatiin hyvä hinta nopealla aikataululla.
10
Kokonaisvaltainen ja Ammattimainen!
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste