SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'rene.messiadeprado@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
René Messia de Prado

René Messia de PradoFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, NHS

040 518 6949

rene.messiadeprado@remax.fi

Itsenäinen välittäjäyrittäjä
RE/MAX Casa Alto | de Prado Solutions Oy
y-tunnus 2551468-1

Olen René, tuiki tavallinen suomenruotsalainen, italialais-espanjalaisen suvun vesa ja Helsingissä ja Espoossa toimiva Laillistettu kiinteistönvälittäjä. Kolme työni kulmakiveä: Palvelu, nopeus ja laatu. Kiinteistönvälityksessä menestys perustuu siihen, että asiakkaat suosittelevat välittäjää ystävilleen ja tutuilleen. Suosittelu syntyy ainoastaan, mikäli asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti, ja palvelu on ollut erinomaista. Pyrkimykseni on menestyä tuottamalla tyytyväisiä asiakkaita. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on mielestäni aina saada kauppa aikaan mahdollisimman nopeasti, jolloin asunnon omistajan ei tarvitse odotella uuden elämän aloittamista uudessa asunnossa. Hinnoittelu on tässä kriittinen tekijä. Pyrin aina tekemään kaupat pyyntihintaan tai vähän yli. Tätä en missään nimessä saa aikaan alihinnoittelulla vaan siten, että asunto on heti kättelyssä hinnoiteltu perustellusti oikein. Asiakkaani kokevat palveluni laadukkaaksi koska täytän heidän odotuksensa, pidän aktiivisesti yhteyttä ja toimin erinomaisesti sekä omistajaa että ostajaehdokasta kohtaan. En tee palveluni laatua vaarantavia kompromissejä sen kummemmin kaupan teossa kuin asiakkuuden syntymisessäkään. Lupaan sinulle, etten ole kaupungin edullisin kiinteistönvälittäjä, mutta lupaan myös, etten ole se kallein!


Välittäjästä sanottua

Hienosti hoidettu RENE!!!!!
9
Erittäin tyytyväinen. Edellinen välittäjä myi asuntoani 2kk ja vain kuusi kävijää eikä yhtään tarjousta. Rene myi asunnon viikossa.
10
Ostimme René:llä myynnissä olleen kohteen ja pidin hänen tyylistään ja tavastaan toimia. Eli ensivaikutelma tuosta tapaamisesta oli erittäin hyvä ja etenkin asunnon myymisen vinkkelistä erinomainen. Ensi vaikutelma vastasi todellisuutta ja tuon uuden kohteen ostamisen kanssa kaikki sujui erinomaisesti. Pyysimme hänet näin myös katsomaan omaa nykyistä asuntoamme, josko hän ottaisi sen myydäkseen. Ja ottihan hän ja kaupat saatiin siitäkin aikaiseksi nopealla aikataululla. Aikatauluissa siis pysyttiin (poikkeukset johtuivat kolmansista osapuolista), ongelmia ei ollut, viestintä oli hyvää ja ajantasaista (nykyisin juuri esim Whatsapp on erittäin hyvä sitä käyttäville). Tällaista palvelua kun saa, ei paljoa tarvitse miettiä "ottaako välittäjä myymään asuntoa, vai ei". Kun välittäjä ei ole "laiska", vaan tekee asioita, kuuntelee, perehtyy jne. niin lopputulos on asiakkaalle varmasti parempi monessa tapauksessa kuin esimerkiksi itse myymällä.
Aleksi HellmanMyyjä
10
Meillä on pitkä suhde välittäjään (10 v) ja hän on hoitanut useat myynti- ja vuokraustoimet. Palvelu on aina loistavaa, luotettavaa ja asiantuntevaa. Kaupoista jää aina hyvä kokonaiskuva ja voin lämpimästi suositella Remaxia ja etenkin välittäjää. Mikäli lisätarvetta ostamisesta tulee, tiedän kehen ottaa yhteyttä.
Eija SuutarinenMyyjä
10
Teki mieli laittaa, että ei hinnoitellut kohdetta oikein. Rene toimi pro aktiivisesti ja asetti hinnan niin, että syntyi jotakin uskomatonta. Asiakas vaati tulla katsomaan ja Rene veti 20.000 € kovemman hinnan, mitä myyntihinta oli asetettu! Mitään negatiivistä ei ole ja se on selvää kuka meidän asunnot jatkossakin myy.
10
Aivan huikea kokemus. Todella pätevä ja mukava välittäjä!
10
Kaikki meni erittäin hyvin, René selitti kaiken selvästi, oltiin ajallaan, ei ole ollut mitään puutteellista tai huonoa palautetta.
10
Kaikki, kommunikaatio, tiedotus, tapaamiset ja kaupat, aivan kaikki sujui Renén kanssa mutkattoman helposti. En olisi voinut toivoa parempaa välittäjää ensiasunnon ostamiseen. Suosittelen häntä lämpimästi ja toivon, että voin työskennellä Renén kanssa vielä jatkossakin.
Isa StuckiOstaja
10
Ehdottomasti paras välittäjä kenen kanssa olen ollut tekemisissä! Hyvin asiallinen, ystävällinen ja avoin persoona, joka hoiti koko homman alusta asti tyylillä, nopeasti ja siten että asiakas oli koko ajan tietoinen mitä tapahtui. Myynti-ilmoitus oli todella hyvin ja ammattitaitoisesti laadittu sekä upein kuvin/stailauksin varustettu. En voisi olla tyytyväisempi, tulen suosittelemaan Reneä kaikille tutuille jotka harkitsevat asuntonsa myyntiä.
Noora PalinMyyjä
10
Rene palautti uskon asunnonvälittäjien ammattitaitoon. Hän piti meidät jatkuvasti ajantasalla aikataulujen, myynti-ilmoitusten, näyttöjen ja tarjousten suhteen. Renen ammattitaito korostui erityisesti asunnon esittelytekstissä, jossa hän osasi nostaa ostajille merkityksellisiä asioita esiin eikä vain pintapuolisia seikkoja. Hän puki sanoiksi sen miksi mekin puolisoni kanssa aikoinamme rakastuimme asuntoomme. Renellä oli myös alusta alkaen selvät sävelet miten hän lähtee myymään asuntoamme ja painavat perustelut ratkaisuilleen. Hän ei tehnyt mutu-tuntumalla myyntiä vaan vankalla ammattitaidolla, joka perustui kokemukseen ja alan tuntemukseen. Rene sai asuntomme myytyä viidessä päivässä (!) ja vielä odotettua parempaan hintaan, kun taas edellinen välittäjä ei saanut kuin yhden onnettoman tarjouksen kahden kuukauden aikana. Kyseessä oli kuitenkin sama asunto, joten ero ensimmäiseen välittäjään oli merkittävä. Rene todisti nopealla toiminnallaan olevansa ammattimainen, joka osaa laittaa oikeisiin asioihin paukut. Renen rauhallinen, mutta järjestelmällinen toiminta teki asunnon myynnistä stressitöntä ja saattoi luottaa, että hän hoitaa kaikki asianmukaisesti. Jos asunnon myyminen voi olla näin mukavaa, niin voisimme joka vuosi laittaa asuntomme myyntiin ;) Kiitos hienosta työstä! Terveisin, Sini Jääskeläinen ja Teemu Hannula
Sini JääskeläinenMyyjä
10
Yhteydenpito oli helppoa ja Rene palasi kaikkiin kysymyksiimme todella nopeasti takaisin. Todella ammattitaitoinen ja erittäin asiakaspalveluhenkinenn välittäjä. Ehdottomasti tulemme kääntymään hänen puoleen uudestaankin jos kodinvaihto tulee uudestaan ajankohtaiseksi!
Markku AlhoOstaja
10
Rento ja miellyttävä
9
Asiakkaiden vähyys oli suurin ongelma,mutta ne vähät ketkä tuli rene käytti osaamista ja möi asunnon.oikein hyvä.
10
Rene Messia de Prado on todella luotettava ja määrätietoinen kiinteistövälittäjä. Hänestä huomasi ensimmäisellä käynnillä että hän oikeasti haluaa myydä asuntoja parhaaseen hintaan. Meillä asunto myytiin nopeasti ja vaivattomasti. Hän oli joustava koko prosessin ajan ja lopputulos (myyntihinta) tyydytti meitä kovasti. Kommunikointi pelasi koko myynin ajan vaivattomasti Whatsapin/puhelujen välityksellä. Voin todellakin suositella tätä välittäjää kaikille. Annamme arvosanan 5/5 kokonaisuudesta.
Oskar SjöholmMyyjä
10
Aktiivinen kommunikointi, tehokas ja luotettava välittäjä
10
Tämä oli ensimmäinen kerta pitkään aikaan, jolloin en ollut uskoa miten hyvin asiat hoituivat. Ei pelkästään asunnon myynnin suhteen vaan myös välittäjän erinomaisen kommunikoinnin ja tilannepäivitysten suhteen. Olen edelleen ällikällä lyöty siitä miten hyvin Rene hoiti meille todella tärkeän asian. Hän sanoi olevansa erittäin hyvä ja lunasti lupauksensa 100%:sesti. Otan hänestä oppia omaan työni.
Arto KoljonenMyyjä
10
René selvitti kaikki mieltä askarruttavat kysymyksemme nopealla aikataululla ja oli tavoitettavissa hyvinkin joustavasti. Ensitapaamisesta alkaen hän osoittautui hyvin helposti lähestyttäväksi ja ammattitaitoiseksi. Rehellinen ja avoin herrasmies, jonka kanssa kaupanteko sujui mutkattomasti.
Sini JääskeläinenOstaja
10
Välittäjä oli tehokas, taitava ja ystävällinen. Vastasi nopeasti kysymyksiini. Kokonaiskuva erittäin positiivinen.
10
Rene hoiti asiansa mallikkaasti, hyvällä ja rennolla otteella. Ei mitään hätiköintiä eikä puskemista. Onneksi saimme tämän asunnon useista kiinnostuneista huolimatta. Asuntoa toki olisi halunnut päästä katsomaan aikaisemmin, mutta aina aikataulut eivät mene yhteen.
Ari KatajamäkiOstaja
9
Kaikki toimi ja vastaukset saatiin nopeasti.
Risto KimariOstaja
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste