SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'rene.messiadeprado@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
René Messia de Prado

René Messia de PradoFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, NHS

040 518 6949

rene.messiadeprado@remax.fi

Itsenäinen välittäjäyrittäjä
de Prado Solutions Oy
y-tunnus 2551468-1

Olen René, tuiki tavallinen suomenruotsalainen, italialais-espanjalaisen suvun vesa ja Helsingissä ja Espoossa toimiva Laillistettu kiinteistönvälittäjä. Kolme työni kulmakiveä: Palvelu, nopeus ja laatu. Kiinteistönvälityksessä menestys perustuu siihen, että asiakkaat suosittelevat välittäjää ystävilleen ja tutuilleen. Suosittelu syntyy ainoastaan, mikäli asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti, ja palvelu on ollut erinomaista. Pyrkimykseni on menestyä tuottamalla tyytyväisiä asiakkaita. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on mielestäni aina saada kauppa aikaan mahdollisimman nopeasti, jolloin asunnon omistajan ei tarvitse odotella uuden elämän aloittamista uudessa asunnossa. Hinnoittelu on tässä kriittinen tekijä. Pyrin aina tekemään kaupat pyyntihintaan tai vähän yli. Tätä en missään nimessä saa aikaan alihinnoittelulla vaan siten, että asunto on heti kättelyssä hinnoiteltu perustellusti oikein. Asiakkaani kokevat palveluni laadukkaaksi koska täytän heidän odotuksensa, pidän aktiivisesti yhteyttä ja toimin erinomaisesti sekä omistajaa että ostajaehdokasta kohtaan. En tee palveluni laatua vaarantavia kompromissejä sen kummemmin kaupan teossa kuin asiakkuuden syntymisessäkään. Lupaan sinulle, etten ole kaupungin edullisin kiinteistönvälittäjä, mutta lupaan myös, etten ole se kallein!


Välittäjästä sanottua

René oli äärimmäisen miellyttävä, asiantunteva ja vastaili kärsivällisesti kysymyksiimme. Hän oli hyvin perillä alueesta, taloyhtiöstä ja asunnon ominaisuuksista. Kaikki sujui mutkattomasti!
10
Kaikki meni suunnitelmien mukaan ja sain asunnon myydyksi ilman tarpeetonta viivettä.
Jari AulaMyyjä
10
Rene on varmasti yksi kaikkien aikojen parhaimpia kiinteistönvälittäjiä Suomessa ja hänen toimintaansa voisi kuvailla, että hän toimittaa palvelunsa kuin tehtaan takuulla. Aina laadukas ja energinen herrasmies. Erittäin miellyttävää saada asioida hänen kanssaan.
10
Rene oli aivan päällikkö. Todella aktiivinen ja ammattimainen, teki mitä lupasi ja aina tavoitettavissa.Syntyi erinomainen asiakassuhde.
Pekka VuorelaMyyjä
10
René hoiti toimeksiannon alusta loppuun erinomaisella otteella. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Tämä oli toinen toimeksianto jonka olen antanut Renélle, molemmat hän on hoitanut maaliin kiitettävällä tavalla.
Tommi LuopajärviMyyjä
10
Välittäjä vaikutti luotettavalta heti ensi tapaamisestamme alkaen. Alkuperäinen arvio asunnon hinnasta oli realistinen, vaikka omasta puolestamme yritimmekin korkeampaa hintaa aluksi. Vaikutelmaksi jäi, että välittäjä markkinoi asuntoamme aktiivisesti ja etenkin raportointi oli ensiluokkaista. Juuri ennen kauppojen syntyä saimme hyvän kuvan loppustrategiaa koskien miettiessämme kuinka toimimme kahden tarjouksen välillä. Kaiken kaikkiaan Re/Maxista ja välittäjästä jäi erinomainen kuva.
Saga Wieliczko-KrutkiewiczMyyjä
10
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu!
10
Hyvä ensivaikutelma. Reipas mutta ei tyrkyttävä, hauska mutta ei lipevä.
9
Vastauksista näette että olen hyvin tyytyväinen
10
Myynti-ja ostoprosessimme aikana tapasimme erilaisia välittäjiä ja Renén aktiivisuus ja ammattitaito oli ihan omaa luokkaansa!
10
kokonaisuutena erinomainen palvelu
Juha SipiläMyyjä
10
Kaikki sujui hienosti ja nopeasti. Rene aivan mahtava persoonana. Kiitos.
10
Miellyttävä ja ammattimainen asiantuntija.
10
Asuntokauppa hoitui erittäin vaivattomasti ja sujuvasti. Välittäjä ammattitaitoinen ja teki luotettavan vaikutelman. Viestintä aktiivista ja reagointi nopeaa. Hieman jäi hämmentynyt olo siitä, minkälaiseksi tarjouskilpailuksi kauppa lopulta meni.
9
Rene on super ammatilainen. Kyseessä oli 3. asunto jonka myynnin Rene hoiti. Olemme myös ostaneet yhden asunnon Renen kautta myyntien lisäksi. Homma hoituu pedantisti ja voin lämpimästi suositella Reneä!
10
Välittäjä erittäin mukava ja ammattitaitoinen sekä luotettava.
Heidi JärvinenOstaja
10
Hienosti hoidettu RENE!!!!!
9
Erittäin tyytyväinen. Edellinen välittäjä myi asuntoani 2kk ja vain kuusi kävijää eikä yhtään tarjousta. Rene myi asunnon viikossa.
10
Ostimme René:llä myynnissä olleen kohteen ja pidin hänen tyylistään ja tavastaan toimia. Eli ensivaikutelma tuosta tapaamisesta oli erittäin hyvä ja etenkin asunnon myymisen vinkkelistä erinomainen. Ensi vaikutelma vastasi todellisuutta ja tuon uuden kohteen ostamisen kanssa kaikki sujui erinomaisesti. Pyysimme hänet näin myös katsomaan omaa nykyistä asuntoamme, josko hän ottaisi sen myydäkseen. Ja ottihan hän ja kaupat saatiin siitäkin aikaiseksi nopealla aikataululla. Aikatauluissa siis pysyttiin (poikkeukset johtuivat kolmansista osapuolista), ongelmia ei ollut, viestintä oli hyvää ja ajantasaista (nykyisin juuri esim Whatsapp on erittäin hyvä sitä käyttäville). Tällaista palvelua kun saa, ei paljoa tarvitse miettiä "ottaako välittäjä myymään asuntoa, vai ei". Kun välittäjä ei ole "laiska", vaan tekee asioita, kuuntelee, perehtyy jne. niin lopputulos on asiakkaalle varmasti parempi monessa tapauksessa kuin esimerkiksi itse myymällä.
Aleksi HellmanMyyjä
10
Meillä on pitkä suhde välittäjään (10 v) ja hän on hoitanut useat myynti- ja vuokraustoimet. Palvelu on aina loistavaa, luotettavaa ja asiantuntevaa. Kaupoista jää aina hyvä kokonaiskuva ja voin lämpimästi suositella Remaxia ja etenkin välittäjää. Mikäli lisätarvetta ostamisesta tulee, tiedän kehen ottaa yhteyttä.
Eija SuutarinenMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste