SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'j-m.martikainen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Juha-Matti Martikainen

Juha-Matti MartikainenFinnishEnglish

Tj, LKV, LVV, KiAT, vastaava hoitaja

050 406 6666

j-m.martikainen@remax.fi

Itsenäinen välittäjäyrittäjä
RE/MAX Casa Alto | Asuntodiileri Oy
y-tunnus 2315352-8

Sattumien ansiosta jokainen voi onnistua työssään kerran, mutta todelliset tekijät tekevät tämän vuodesta toiseen. Vuodesta 2010 olen ollut joka vuosi RE/MAX ketjun vuoden parhaat välittäjät TOP 10 listalla, tämä ei ole sattumaa.

Hoidan asuntojen, liike- ja toimitilojen myynnit sekä vuokraukset. Olen myös erikoistunut arvokohteisiin ja minulla on laajat asiakaskontaktit, jotka ovat arvohuoneistojen myynnin kannalta välttämättömiä.

Mikäli asunnon vaihtoasiat ovat ajankohtaisia, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!


Välittäjästä sanottua

Erittäin hyvä ensivaikutelma. Vastasi todellisuutta. Aikataulu piti. Välittäjä soitti heti jos oli kysyttävää. Erittäin positiivinen kokonaiskuva.
10
Tämä on toinen toimeksiantoni Juha-Matti Martikaiselle - homma hoituu aina sovitun puitteissa ja kommunikaatio on avointa. Otan uudestaan yhteyttä Juha-Mattiin kun tarve taas vaatii! Kiitos!
Kaisa KarvonenMyyjä
10
Myynti toimi niinkuin se kuuluisa "junan vessa". Ei moitteen sanaa toiminasta. Tulen käyttämään jkatkossakin Remaxia ja kerron myös tuttaville.
Akif HairetdinMyyjä
10
Todella osaava välittäjä joka oli jo tiedossa ennen kuin otimme kyseisen välittäjän käyttöömme. Hoiti asiat sujuvasti sekä mallikkaasti. Täysi 10
Dani HairetdinMyyjä
10
Hyvin sujui näyttö sekä kaupanteko.
9
Erinomainen vaikutelma, kaikki meni upeasti.
10
Kokonaisuudessaan olin erittäin tyytyväinen koko asuntokauppa prosessiin ihan ensimmäisestä näytöstä kauppojen tekemiseen asti. Erityisesti kauppatilanteessa välittäjä onnistui tekemään asuntokaupoista todella persoonalliset ja ikimuistoiset erityisen positiivisella tavalla. Asuntonäyttöjen sopiminen ja kysymyksiin vastaaminen hoitui mutkitta ja ensimmäistä asuntoa kun olin ostamassa niin koin saavani kaiken tarvitsemani tiedon sekä minulle ei tullut missään vaiheessa olo, että tekisin jotain mitä en ymmärtänyt vaan välittäjä osasi hoitaa toimeksiannon todella mallikkaasti. Iso kiitos vielä Juha-Matille kaupoista!
10
Erinomaisesti, löytyi juuri oikeanlainen vuokralainen nopeasti.
10
Todella nopea ja joustava. Teen Juha-Matin kanssa mielelllään uudestaan töitä.
Kaisa KarvonenMyyjä
10
Juha-Matti hoiti homman tyylillä maaliin. Kokemus huokuu miehestä.
9
Kiitos, oikein kokennut/osaava myyjä, joka oli aktiivinen ja innostunut.
10
Helppoa oli asunnon myynti, pysyttiin aikataulussa, toki myyntihinta jäi alle arvioidun. Ei ollut monta kiinmostunutta perheasunnosta. Korona saattoi vaikuttaa asiaan.
Arto ManninenMyyjä
9
Yhteistyö toimi hyvin ja olin muutenkin yleisesti tyytyväinen palveluun. Muutamissa asioissa olisi voinut selkeämmin keskustella aluksi esim. aikataulut ja muut käytännön asiat. Kaikki sujui kuitenkin lopulta hyvin ja kysymyksiin sain nopeasti aina vastauksen.
9
Koknaiskuva oikein asiallinen ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.
Sampo PaavilainenMyyjä
9
Välitystehtävä oli aikana, kun korona epidemia sulki uudenmaan rajan, itse asun kanta-hämeen puolella. Välittäjä hoiti tehtävän alusta loppuun erinomaisesti, kiitettävästi. Asunnon luovuttaja oli Koronakaranteenissa Makedoniassa, kalustettu huoneisto täällä. Välittäjä hoiti asunnon luovutusesta alkaen kaiken ja tietenkin uuden vuokralaisen ongelmitta, erinomaista työtä. Suuret kiitokset. Mainittakoon välittäjän nimi, hän oli Juha-Matti Martikainen.
10
Kaikki Ok.
Tuomo ViertolaMyyjä
10
Yrityksesi auttoi meitä paljon unelmahuoneiston saamisessa, koska halusimme sitä ja meillä oli vain yksi vaihtoehto. Juha-Matti auttoi ja selitti kaikki yksityiskohdat, vastasi aina puheluun ja viestiin, kun oli kysyttävää ja koronaviruksen aikana hän oli aina positiivinen ja uskoi menestykseen. Juha-Matti on erittäin moderni ja tyylikäs ihminen ja hän tietää kuinka työskennellä tehokkaasti ja liikemallisesti.Meillä oli ongelma lainan saamisessa, ja Juha-Matti vakuutti meille, että ongelmamme ratkaistaan ​​positiivisella tavalla, meidän on vain toimittava. Tämä apu ja neuvoja olivat välttämättömiä ja ratkaisivat ongelmamme.Vaikutus asunnon ostamisesta on yllättänyt meillä hyväntahtoisuudella ja halulla auttaa meitä ulkomaalaisia ​​hankkimaan kiinteistöjä Suomesta.
Anna SpelmanOstaja
10
Kaikki sujui erinomaisesti ja sovitussa ajassa - 2 kk myyntiaika näin isolle asunnolle oli juuri oikein mitoitettu. Mitään teknisiä apuvälineitä (kodinmyyntisuunnitelmat tms.) emme käyttäneet emmekä olisi tarvinneetkaan. Välityspalkkio oli hyvin kohtuullinen. Valitsin välittäjän kahdesta aikaisemmasta asuntokaupasta saamani erinomaisen kokemuksen takia, ja kokemus oli yhtä myönteinen tällä kertaa. Myymämme asunto meni kyllä lunastukseen, mutta myös se sujui suunnitelmien mukaan, ja välittäjän ansiosta naapuri sai lunastaessaan maksaa enemmän kuin olisi maksanut ilman välittäjää.
Juha Antero JanhunenMyyjä
9
Kympin arvoista toimintaa.
Fred Arcene IsacssonOstaja
10
Nopeaa ja tehokasta asioiden eteenpäin vientiä. Miellyttävä ja luottamusta herättävä henkilö.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste