SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'j-m.martikainen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Juha-Matti Martikainen

Juha-Matti MartikainenFinnishEnglish

LKV, LVV, KiAT, toimitusjohtaja

050 406 6666

j-m.martikainen@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | Asuntodiileri Oy
y-tunnus 2315352-8

Sattumien ansiosta jokainen voi onnistua työssään kerran, mutta todelliset tekijät tekevät tämän vuodesta toiseen. Vuodesta 2010 olen ollut joka vuosi RE/MAX ketjun vuoden parhaat välittäjät TOP 10 listalla, tämä ei ole sattumaa.

Vahvuuksiani on periksiantamattomuus ja monipuolisuus. Hoidan kaikenlaisten asuntojen, liike- ja toimitilojen myynnit sekä vuokraukset ammattitaitoisesti. Olen myös erikoistunut arvokohteisiin ja minulla on erittäin hyvät asiakaskontaktit, jotka ovat arvohuoneistojen myynnin kannalta välttämättömiä.

Mikäli asunnon vaihtoasiat ovat ajankohtaisia, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!


Välittäjästä sanottua

Kaikki sujui erinomaisesti ja sovitussa ajassa - 2 kk myyntiaika näin isolle asunnolle oli juuri oikein mitoitettu. Mitään teknisiä apuvälineitä (kodinmyyntisuunnitelmat tms.) emme käyttäneet emmekä olisi tarvinneetkaan. Välityspalkkio oli hyvin kohtuullinen. Valitsin välittäjän kahdesta aikaisemmasta asuntokaupasta saamani erinomaisen kokemuksen takia, ja kokemus oli yhtä myönteinen tällä kertaa. Myymämme asunto meni kyllä lunastukseen, mutta myös se sujui suunnitelmien mukaan, ja välittäjän ansiosta naapuri sai lunastaessaan maksaa enemmän kuin olisi maksanut ilman välittäjää.
Juha Antero JanhunenMyyjä
9
Kympin arvoista toimintaa.
Fred Arcene IsacssonOstaja
10
Nopeaa ja tehokasta asioiden eteenpäin vientiä. Miellyttävä ja luottamusta herättävä henkilö.
10
Kaikki sujui täydellisesti. Ilman välittäjän ehdotusta pankin vaihdosta, en välttämättä olisi edes kyseistä asuntoa saanut . Äärimmäisen ammattitaitoista ja vakuuttavaa toimintaa. Välittäjän ensivaikutelma oli luonteva ja luottamusta herättävä. Pidin välittäjän rauhallisesta ulostulosta. Kokonaiskuva oli äärimmäisen positiivinen. Tarvittaessa välityspalveluita kaivatessa otan taatusti yhteyttä Remaxiin.
10
Joka paikassa olen kehunut, ainakin yksi ison asunnon omistaja Kruuununhaasta aikoo ottaa yhteyttä myydäkseen asuntonsa. Oli huumorintajuinen.
Leena PuranenMyyjä
10
Heti alussa heräsi luottamus ja vahva fiilis että kyllä tämä välittäjää osaa ja tietää. Oli sanansa mukainen mies ja sain asunnon myytyä sovitulla tavalla ja aikataululla. Suosittelen.
Arto ManninenMyyjä
9
Hyvä, luotettava, niinkuin supliikkimies aina. Kyllä. eipä me sovittu. Ei ollut. Kuhan män.
10
Olen ollut tyytyväinen välittäjälle aiemmin antamiini toimeksiantoihin ja olin tyytyväinen myös tällä kertaa.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli luotettava ja positiivinen. Koko prosessi hoidettiin erittäin ammattitatoisesti. Mitäpä tähän on enää lisättävää.
Eemil KukkolaMyyjä
10
Aika nopeasti meni. Tosi joustava välittäjä.
9
Kaikki sujui todella hyvin ja välittäjä oli asiallinen, avulias ja ammattitaitoinen.
Sirkka-Liisa MichelssonMyyjä
10
Todella pätevä ja ammattinsa osaava henkilö. Suosittelen lämpimästi.
10
Hyvä, toimiva palvelu. Hinta tosin korkea.
8
Välittäjä oli minulle entuudestaan tuttu reilun vuoden takaa, samoin kuten välityskohde hänelle, joten kaikki sujui välillämme todella helposti. Ajankohta kolmion vuokraamiselle ei ehkä ollut paras mahdollinen ja ehkä markkinatkin ovat jonkun verran muuttuneet, joten sopivan minun kriteerit täyttävän(!) uuden vuokralaisen löytäminen ei varmaankaan ollut hänelle liian helppoa, mutta nämä hidasteet eivät johtuneet siis välittäjästä. Toivon toki, että nyt löytyneet vuokralaiset viihtyisivät asunnossani pitkään (ja osaisivat huolehtia siitä riittävän hyvin), mutta jos elämä vie heitä eteenpäin jonnekin muualle, niin enköhän kyllä kääntyne taasen Juha-Matin puoleen, jatkan sitten vuokraamista tahi päädynkö mahdollisesti asunnon myyntiin...
9
Yhteydenpito aktiivista, sovitut asiat hoituivat ripeästi, asiakirjat toimitettiin minulle sovitusti. Ystävällinen ja rento ote työhön. Minut asiakkaana huomioitiin.
Salla RajamäkiOstaja
9
Kyllä kaikki sujui erittäin hyvin.
Teijo RitosaloMyyjä
9
Välittäjä otti yhteyttä, kun jokin asia sitä vaati, joten olin ajan tasalla koko ajan. Kaikki sujui hyvin.
10
Erittäin ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen välittäjä joka tunsi myymtialueen ja oli kiinnostunut hoitamaan asian kunnolla alusta loppuun
Sami SjöbergMyyjä
10
Ensivaikutelma oli asiallinen, työnsä osaava mieshenkilö, jonka olemus toi minulle varman ja turvallisen tunteen. Aikataulu oli nopea ja se eteni suunitelman mukaisesti. Välittäjä teki kaikkensa, että myyjä sai asunnosta sen hinnan, mikä sitä markkinavoimien toteutuessa arvioitiin saatavan.. Suosittelen jaatkossa lämpimäati Remaxin palveluja tuttavilleni, jotka tarvitsevat välittäjää asuntokauppaan liittyvissä asoissa.
Päivi AntikainenMyyjä
10
Välittäjän toiminnan koin erinomaisena. Olin melko varovainen ostaja, ja minulle oli tärkeää, että hän otti yhteyttä puhelimitse. Välittäjä onnistui luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen luomisessa. Hänen antamansa tiedot osoittautuivat oikeiksi ja kuvaukset asioista (esim. hinnasta) realistisiksi. Tärkeää oli myös, että hän ei luovuttanut heti vaikka epäröin.
9
Välittäjän kanssa oli helppo toimia ja asiat hoituivat ammattitaitoisesti. Myös myyjien ilmoittamatta jäänyt virhe (joka tuli esiin ennen kauppojen tekoa) saatiin hoidettua mallikkaasti.
9
- asiallinen - kyllä -kyllä -ei ollut ongelmia -luotetava
10
Olen itse asiakaspalvelutyössä ja mm. ensivaikutelmalla on iso merkitys. Olin erittäin tyytyväinen kaiken kaikkiaan. Ammattitaitoista palvelua; ystävällistä ja mukavaa. Asioiden etenemisestä ilmoitettiin ja vuokralainen löytyi nopeampaa kuin uskalsin ajatellakaan. Ongelmia ei ollut missään vaiheessa. Hyvästä palvelusta maksaa mielellään.
Eeva-Maria OllilaMyyjä
10
Kiitos hyvästä palvelusta! Parempaa ei olisi voinut toivoa. Kaikki toimi niinkuin piti ja asunto meni kaupaksi nopeasti
Joonas WuotiMyyjä
10
Sitkeys palkittiin
10
kaikki sujui hyvin ja nopeasti, sain hänestä heti rehellisen ja luotettavan kuvan. kyllä hän oli luotettva ja kertoi asiantuntevasti mitä mieltä oli asunnosta ja miten esim.asunnon luovutus tapahtuisi ,aikataulu oli nopea se johtui ehkä ulkomaan matkastani joka alkoi 5.4 päätös myynnistä syntyi matkalla lentokentälle, tarjouskilpailun jälkeen eniten tarjoava sai asuntoni, valtuutin Martikaisen hoitamaan kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat matkani aikana. Kaupat tehtiin 26.4 sekin sujui hienosti. Ainoa ongelma oli että matkalle lähtiessäni olin flunssainen ja kuumeessa enkä osannut käyttää" hienoa" puhelintani niin kuin olisi pitänyt. asuntokaupasta jäi hyvä ja positiivinen kuva
10
Kaikki sujui loistavasti sen jälkeen kun päästiin nenätysten. Remaxin vaihteesta puhelu ohjautui Juha-Matille pienen mutkan kautta ja ensimmäinen tapaaminenkin jostain syystä jäi vahvistamatta selkeästi, mutta hänen ammattitaitonsa ja tietämyksensä vakuutti välittömästi ja tiesin että asuntoni vuokraaminen on luotettavissa käsissä. Ei epäilystäkään ettenkö kääntysi hänen puoleensa jatkossakin jos tulee tarvetta palveluillenne uudelleen.
10
Luotettava vaikutelma, hyvä kokonaiskuva
Käthe RönnlundMyyjä
10
Hyvä luotettava välittäjä vaikkei kauppaa syntynytkään.
10
Tämä palautekysely toimitettiin meille useampi viikko turhan aikaisin ennen kauppojen syntymistä. Jäi mielikuva, että se olisi tarkoituksellista.
7
Välittäjä oli miellyttävä ja avulias. Ongelmia ei ollut ja aikataulut pitivät. Voin suositella Remaxin kanssa asioimista muillekin.
9
Kaikki toimenpiteet mistä sovittiin toteutettiin, valitettavasti vaan kiinnostuneita ostajia oli liikkellä kovin vähän. Jos tilanne on tällainen niin olisi ehkä syytä miettiä ja toteuttaa uusia/innovatiivisia tapoja markkinoida tämäntyyppisiä kohteita. Esim suoraan isoille kansainvälisille yrityksille joilla esim. iso määrä komennushenkilökuntaa.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste