SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'peter.juslin@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Peter Juslin

Peter JuslinFinnishEnglishSwedish

LKV, LVV, KiAT, NHS, kaupanvahvistaja

050 310 5507

peter.juslin@remax.fi

Itsenäinen välittäjäyrittäjä
RE/MAX Casa Alto | Domus Civitas Oy
y-tunnus 1748870-0

Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua yli 16 vuoden kokemuksella. Kokemus ja alan koulutus takaa turvallisen asuntokaupan myös Sinulle. Soita!

Betjäning även på svenska.

Service also in English.


Välittäjästä sanottua

Kilpailutuksen jälkeen valitsimme Remaxin välittäjäksi, koska hinta-arvio oli lähellä sitä mitä itse olimme ajatelleet, eikä pääsiana ollut kohteen nopea myyminen. Lisäksi oli vahva tunne että välittäjällä on kokemusta ja tietämystä alueen asuntokaupoista. Yhteistyömme sujui myös alusta alkaen vaivattomasti. Kaikkinensa asunnon myynti sujui vaivatta ja hyvässä yhteishengessä.nopeasti ja ilman mitään ongelmia. Yhteydenpito Peterin ja Helmiinan kanssa oli ongelmatonta Suosittelen !
Arto SilvolaMyyjä
10
Kaikki meni aivan loistavasti. Minua pidettiin ajan tasalla koko prosessin ajan. Tuli tunne ettei minun tarvinnut huolehtia mistään. Kiitos siitä ja mukavaa kesää teille kaikille!
10
Myynti sujui ammattitaitoisesti ja kaupat syntyivät nopeasti. Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä ja piti meidät ajantasalla. Meille jäi oikein positiivinen ja luotettava vaikutelma asuntokaupasta. Olemme erittäin tyytyväisiä.
10
Meidän osalta ei valittamista. Mielestäni hommat hoidettiin kuten hyvään tapaan kuuluu. Välittäjä antoi itsestään luotettavan ja asiallisen kuvan. Kokonaiskuva positiivinen, mutta alkuperäinen pyyntihinta asunnosta oli liian kova ja se vaikutti myyntiprosessiin sitä viivästäen.
9
Ammattitaitoinen vaikutelma jäi välittäjästä. Koko myyntitapahtuma kesti vain muutaman päivän. Hinta oli linjassa kohteen muihin myytäviin tai toteutuneisiin kauppoihin.
9
Hyvä tiimi hoiti myynnin sujuvasti koronaviruksesta huolimatta. Hinta-arvio oli ok ja meni yhteen alueen hintojen kanssa. Kuvat olivat hyviä ja kuvaaja ammatttaitoinen. Välittäjältä sai myös hyviä neuvoja mitä remppoja kannatti tai ei kannattanut tehdä myyntiin liittyen. Myyntitilaisuus oli myös hyvin organisoitu. Koko hommasta paistoi osaaminen ja halu palvella asiakasta. Pää- ja apuvälittäjä molemmat erittäin mukavia. Olimme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Larri LiikonenMyyjä
10
Olin todella tyytyväinen välittäjä Peter Juslinin työskentelyyn. Hän oli todella luotettava ja asiallinen, asuntokaupat syntyivät todella nopeasti ja mutkattomasti Korona tilanteesta huolimatta. Lämpimästi suosittelen hänen vankkaa ammattitaitoaan aurinkoisella olemuksellaan!
Jenni Marita KeroMyyjä
10
Välittäjästä ensivaikutelma hyvä, piti yhteyttä aktiivisesti ja kertoi milloinkin, että missä mennään. Aika nopeasti hankittu uudet vuokralaiset.
Marika PiirtoMyyjä
9
Emme saaneet julkisivun kuntoselvitystä vaikka sitä kyselimme, muuten kaikki meni erinomaisesti.
8
Olimme syksyllä ostaneet asunnon jossa Antti Tillanen ja Peter Juslin olivat välittäjinä. Kaikki sujui kun tanssi ja kun päätettiin vuokrata vanha asunto, luonnollisesti kysyimme heitä.
10
Homma meni ok mutta näin jälkikäteen tulee mietittyä olisiko voinut olla myyntihinnassa vielä tiukempi;-)
9
Peter antoi itsestään heti hyvin ammattimaisen ja innostuneen kuvan. Asunnon hinta arvio oli myös itseä miellyttävä ja palkkio sopiva. Hän piti hyvin yhteyttä ja auttoi myös uuden asunnon etsinnässä. Kaupat sujuivat ongelmitta ja hinta oli jopa korkeampi mihin olin varautunut. Tein kyllä parhaan mahdollisen valinnan välittäjän suhteen. Iso kiitos!
Teea Jasmina HeinoMyyjä
10
Yleisesti ottaen kaikki sujui ongelmitta ja vaihe vaiheelta enakkosuunnitelman mukaisesti. Ensivaikutelma välittäjästä oli asiantunteva ja asiallinen. Sen ja asuntoni käyvästä arvosta syntyneen yhteisymmärryksen perusteella hänet valitsinkin kilpailutuksen kautta. Aikataulusuunnitelma oli saada asuntoni myydyksi ennen joulunaikaa ja siinä onnistuttiinkin. Kauppahinta oli jotakuinkin sellainen, jota tässä markkinatilanteessa odotinkin. Ainahan sitä toivoo vielä korkeampaa hintaa, mutta todennäköistä on, ettei myynnin pitkittäminen tämän vuoden puolelle olisi tuottanut merkittävää ostotarjousten paranemista. Lisäksi henkilökohtaisesti arvostin sitä, että kaupat sai tehdyksi hyvissä ajoin ennen muuttoa uuteen asuntooni, jolloin oli yksi iso murhe vähemmän muutenkin hektisessä tilanteessa. Mitään suurempia ongelmia, oikeastaan pienempiäkään, ei ilmennyt myntiprosessin aikana. Eli kokonaiskuva asuntokaupasta muodostui hyvinkin positiiviseksi.
Jouni Kalevi HeinoMyyjä
9
Napakymppi :) nopea ja mukava asiointi!!!
10
Täysi kymppi välittäjän toiminnasta. Erityisesti yhteydenpito. Koko ajan tiedossa missä mennään. Myös ostajat tuntuivat pitävän välittäjästä. Kaupat toteutuivat hinta-arvion mukaisesti, jopa hieman yläkanttiin. Hoiti myös yhteydenpidon viranomaisiin ja joitakin asioita jotka eivät välttämättä kuuluneet tehtäväksi antoon. "Mis sie tarttet hyvvää välittäjää, tässä siulle on sellainen"
Eila Marjatta JärvinenMyyjä
10
Asiat sujuivat ripeästi. Jäi hyvä kuva.
9
Aikataulu piti hyvin, toiminta ammattitaitoista
9
Antti Tillanen oli välittäjän nimi, asiallinen, osaava ja ystävällinen. Oli ilo asioida hänen kanssaan.
9
Kaikki sujui nopeasti, käytännöllisesti ja täsmällisesti. Ensivaikutelma, aloitteellisuus ja asioiden hoito kokonaisuudessaan olivat ensiluokkaista ja kokemuksen tuomalla varmuudella hoidettua.
10
Hyvä ensi vaikutelma syntyi jo puhelimessa ja kodin hinta-arvioinnin jälkeen oli helppoa tehdä valinta. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Aikataulussa pysyttiin, asunto meni kaupaksi heti ensimmäisellä yksityisnäytöllä. Hyvä kokonaiskuva jäi
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste