SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'peter.juslin@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Peter Juslin

Peter JuslinFinnishEnglishSwedish

LKV, LVV, KiAT, NHS, kaupanvahvistaja

050 310 5507

peter.juslin@remax.fi

Itsenäinen välittäjäyrittäjä
Domus Civitas Oy
y-tunnus 1748870-0

Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua yli 16 vuoden kokemuksella. Kokemus ja alan koulutus takaa turvallisen asuntokaupan myös Sinulle. Soita!

Betjäning även på svenska.

Service also in English.


Välittäjästä sanottua

Todella hyvin! Nopea ja selkeä palvelu. Voidaan tehdä julkinen referenssi
Satu SalminenOstaja
10
Kaikk toimi hienosti
10
Erinomaisesti, ei mitään ongelmaa, kaikki hoitui hyvin.
10
Asiat sujuivat hyvin
9
Peter oli oikein asiantunteva ja luotettava välittäjä. Kiitos ja mukavaa kesää!
10
Ensivaikutelma oli hyvin asiallinen ja luottamusta herättävä, minkä vuoksi valitsimme juuri tämän palveluntuottajan. Odotimme asuntomme myynnissä isompaa aktiivisuutta varsinkin myyntiajan pitkittyessä. Väilittäjä oli koko prosessin ajan asiallinen. Kaupat lopulta syntyivät, mutta jouduimme tinkimään hinta-arviosta ja alkuperäisestä ostohinnastamme liian paljon. Meille oli kuitenkin tärkeää että saamme asunnon myytyä, koska se oli pääosin tyhjillään ja kulut olivat isot.
8
Yhteistyö sujui ongelmitta . Ensivaikutelma oli rehti ja luotettava, asiallinen. Todellisuus vastasi ensivaikutelmaa. Lisäksi hän oli täsmällinen. Sain häneltä myös hyviä neuvoja ja ohjeita mieltäni painaviin kysymyksiin . Hänestä jäi hyvä ja miellyttävä muisto. Mielelläni suosittelen häntä toisillekin. Hän hoiti työnsä ammattimaisesti loppuun asti. Muistan häntä lämpimästi !
Brita Irmeli UusitaloMyyjä
10
Excellent first impression; plenty of time for each visitor to the example flat even though it was very busy on that day. Reaction time was excellent, although our email filters sometimes caused a delay (our fault!). We were recommended another bank than our own by the realtor’s recommendation, however our own bank offered a better deal. However, the contact at Nordea was an excellent one and will be passed on to friends and colleagues. There were not problems. It was smooth, even getting service and translations in English by the Realtor on-the-fly — best service. It’s not an easy time in the world, and we appreciated the kindness and professionalism.
9
Kilpailutuksen jälkeen valitsimme Remaxin välittäjäksi, koska hinta-arvio oli lähellä sitä mitä itse olimme ajatelleet, eikä pääsiana ollut kohteen nopea myyminen. Lisäksi oli vahva tunne että välittäjällä on kokemusta ja tietämystä alueen asuntokaupoista. Yhteistyömme sujui myös alusta alkaen vaivattomasti. Kaikkinensa asunnon myynti sujui vaivatta ja hyvässä yhteishengessä.nopeasti ja ilman mitään ongelmia. Yhteydenpito Peterin ja Helmiinan kanssa oli ongelmatonta Suosittelen !
Arto SilvolaMyyjä
10
Kaikki meni aivan loistavasti. Minua pidettiin ajan tasalla koko prosessin ajan. Tuli tunne ettei minun tarvinnut huolehtia mistään. Kiitos siitä ja mukavaa kesää teille kaikille!
10
Myynti sujui ammattitaitoisesti ja kaupat syntyivät nopeasti. Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä ja piti meidät ajantasalla. Meille jäi oikein positiivinen ja luotettava vaikutelma asuntokaupasta. Olemme erittäin tyytyväisiä.
10
Meidän osalta ei valittamista. Mielestäni hommat hoidettiin kuten hyvään tapaan kuuluu. Välittäjä antoi itsestään luotettavan ja asiallisen kuvan. Kokonaiskuva positiivinen, mutta alkuperäinen pyyntihinta asunnosta oli liian kova ja se vaikutti myyntiprosessiin sitä viivästäen.
9
Ammattitaitoinen vaikutelma jäi välittäjästä. Koko myyntitapahtuma kesti vain muutaman päivän. Hinta oli linjassa kohteen muihin myytäviin tai toteutuneisiin kauppoihin.
9
Hyvä tiimi hoiti myynnin sujuvasti koronaviruksesta huolimatta. Hinta-arvio oli ok ja meni yhteen alueen hintojen kanssa. Kuvat olivat hyviä ja kuvaaja ammatttaitoinen. Välittäjältä sai myös hyviä neuvoja mitä remppoja kannatti tai ei kannattanut tehdä myyntiin liittyen. Myyntitilaisuus oli myös hyvin organisoitu. Koko hommasta paistoi osaaminen ja halu palvella asiakasta. Pää- ja apuvälittäjä molemmat erittäin mukavia. Olimme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Larri LiikonenMyyjä
10
Olin todella tyytyväinen välittäjä Peter Juslinin työskentelyyn. Hän oli todella luotettava ja asiallinen, asuntokaupat syntyivät todella nopeasti ja mutkattomasti Korona tilanteesta huolimatta. Lämpimästi suosittelen hänen vankkaa ammattitaitoaan aurinkoisella olemuksellaan!
Jenni Marita KeroMyyjä
10
Välittäjästä ensivaikutelma hyvä, piti yhteyttä aktiivisesti ja kertoi milloinkin, että missä mennään. Aika nopeasti hankittu uudet vuokralaiset.
Marika PiirtoMyyjä
9
Emme saaneet julkisivun kuntoselvitystä vaikka sitä kyselimme, muuten kaikki meni erinomaisesti.
8
Olimme syksyllä ostaneet asunnon jossa Antti Tillanen ja Peter Juslin olivat välittäjinä. Kaikki sujui kun tanssi ja kun päätettiin vuokrata vanha asunto, luonnollisesti kysyimme heitä.
10
Homma meni ok mutta näin jälkikäteen tulee mietittyä olisiko voinut olla myyntihinnassa vielä tiukempi;-)
9
Peter antoi itsestään heti hyvin ammattimaisen ja innostuneen kuvan. Asunnon hinta arvio oli myös itseä miellyttävä ja palkkio sopiva. Hän piti hyvin yhteyttä ja auttoi myös uuden asunnon etsinnässä. Kaupat sujuivat ongelmitta ja hinta oli jopa korkeampi mihin olin varautunut. Tein kyllä parhaan mahdollisen valinnan välittäjän suhteen. Iso kiitos!
Teea Jasmina HeinoMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste