SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'peter.juslin@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Peter Juslin

Peter JuslinFinnishEnglishSwedish

LKV, LVV, KiAT, NHS, kaupanvahvistaja

050 310 5507

peter.juslin@remax.fi

Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua yli 16 vuoden kokemuksella. Kokemus ja alan koulutus takaa turvallisen asuntokaupan myös Sinulle. Soita!

Betjäning även på svenska.

Service also in English.


Välittäjästä sanottua

Ammattitaitoinen vaikutelma jäi välittäjästä. Koko myyntitapahtuma kesti vain muutaman päivän. Hinta oli linjassa kohteen muihin myytäviin tai toteutuneisiin kauppoihin.
9
Hyvä tiimi hoiti myynnin sujuvasti koronaviruksesta huolimatta. Hinta-arvio oli ok ja meni yhteen alueen hintojen kanssa. Kuvat olivat hyviä ja kuvaaja ammatttaitoinen. Välittäjältä sai myös hyviä neuvoja mitä remppoja kannatti tai ei kannattanut tehdä myyntiin liittyen. Myyntitilaisuus oli myös hyvin organisoitu. Koko hommasta paistoi osaaminen ja halu palvella asiakasta. Pää- ja apuvälittäjä molemmat erittäin mukavia. Olimme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Larri LiikonenMyyjä
10
Olin todella tyytyväinen välittäjä Peter Juslinin työskentelyyn. Hän oli todella luotettava ja asiallinen, asuntokaupat syntyivät todella nopeasti ja mutkattomasti Korona tilanteesta huolimatta. Lämpimästi suosittelen hänen vankkaa ammattitaitoaan aurinkoisella olemuksellaan!
Jenni Marita KeroMyyjä
10
Välittäjästä ensivaikutelma hyvä, piti yhteyttä aktiivisesti ja kertoi milloinkin, että missä mennään. Aika nopeasti hankittu uudet vuokralaiset.
Marika PiirtoMyyjä
9
Emme saaneet julkisivun kuntoselvitystä vaikka sitä kyselimme, muuten kaikki meni erinomaisesti.
8
Olimme syksyllä ostaneet asunnon jossa Antti Tillanen ja Peter Juslin olivat välittäjinä. Kaikki sujui kun tanssi ja kun päätettiin vuokrata vanha asunto, luonnollisesti kysyimme heitä.
10
Homma meni ok mutta näin jälkikäteen tulee mietittyä olisiko voinut olla myyntihinnassa vielä tiukempi;-)
9
Peter antoi itsestään heti hyvin ammattimaisen ja innostuneen kuvan. Asunnon hinta arvio oli myös itseä miellyttävä ja palkkio sopiva. Hän piti hyvin yhteyttä ja auttoi myös uuden asunnon etsinnässä. Kaupat sujuivat ongelmitta ja hinta oli jopa korkeampi mihin olin varautunut. Tein kyllä parhaan mahdollisen valinnan välittäjän suhteen. Iso kiitos!
Teea Jasmina HeinoMyyjä
10
Yleisesti ottaen kaikki sujui ongelmitta ja vaihe vaiheelta enakkosuunnitelman mukaisesti. Ensivaikutelma välittäjästä oli asiantunteva ja asiallinen. Sen ja asuntoni käyvästä arvosta syntyneen yhteisymmärryksen perusteella hänet valitsinkin kilpailutuksen kautta. Aikataulusuunnitelma oli saada asuntoni myydyksi ennen joulunaikaa ja siinä onnistuttiinkin. Kauppahinta oli jotakuinkin sellainen, jota tässä markkinatilanteessa odotinkin. Ainahan sitä toivoo vielä korkeampaa hintaa, mutta todennäköistä on, ettei myynnin pitkittäminen tämän vuoden puolelle olisi tuottanut merkittävää ostotarjousten paranemista. Lisäksi henkilökohtaisesti arvostin sitä, että kaupat sai tehdyksi hyvissä ajoin ennen muuttoa uuteen asuntooni, jolloin oli yksi iso murhe vähemmän muutenkin hektisessä tilanteessa. Mitään suurempia ongelmia, oikeastaan pienempiäkään, ei ilmennyt myntiprosessin aikana. Eli kokonaiskuva asuntokaupasta muodostui hyvinkin positiiviseksi.
Jouni Kalevi HeinoMyyjä
9
Napakymppi :) nopea ja mukava asiointi!!!
10
Täysi kymppi välittäjän toiminnasta. Erityisesti yhteydenpito. Koko ajan tiedossa missä mennään. Myös ostajat tuntuivat pitävän välittäjästä. Kaupat toteutuivat hinta-arvion mukaisesti, jopa hieman yläkanttiin. Hoiti myös yhteydenpidon viranomaisiin ja joitakin asioita jotka eivät välttämättä kuuluneet tehtäväksi antoon. "Mis sie tarttet hyvvää välittäjää, tässä siulle on sellainen"
Eila Marjatta JärvinenMyyjä
10
Asiat sujuivat ripeästi. Jäi hyvä kuva.
9
Aikataulu piti hyvin, toiminta ammattitaitoista
9
Antti Tillanen oli välittäjän nimi, asiallinen, osaava ja ystävällinen. Oli ilo asioida hänen kanssaan.
9
Kaikki sujui nopeasti, käytännöllisesti ja täsmällisesti. Ensivaikutelma, aloitteellisuus ja asioiden hoito kokonaisuudessaan olivat ensiluokkaista ja kokemuksen tuomalla varmuudella hoidettua.
10
Hyvä ensi vaikutelma syntyi jo puhelimessa ja kodin hinta-arvioinnin jälkeen oli helppoa tehdä valinta. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Aikataulussa pysyttiin, asunto meni kaupaksi heti ensimmäisellä yksityisnäytöllä. Hyvä kokonaiskuva jäi
9
Ammattitaitoista ja tehokasta toimintaa. Jäi erittäin positiivinen vaikutus välittäjästä ja REMAXista.
10
Plussaa joustavuudesta ja hyvistä neuvottelutaidoista.
8
Asiat menivät helposti ja sovitusti. Hyvä kokonaiskuva.
9
Aivan loistava, suosittelen lämpimästi!
Sari AlessiMyyjä
10
Peter Juslin oli enemmän kuin tietoinen asuntokaupan mutkista. Vaihdoin myynnin kohdetta, jonka jälkeen hän neuvoi minua ottamaan yhteyttä lakimieheen, joka auttoi minua pärjäämään hankalan myyjän kanssa.
Marja Marketta WichMyyjä
10
ensivaikutelma oli miellyttävä
9
Erinomainen välittäjä koko prosessin ajan, tehokas ja luotettava ammattilainen.
10
Välittäjästä jäi erittäin positiivinen mielikuva. Ja näin ensimmäistä asuntoa ostettaessa oli mukavaan, että sai esittää myös niitä vähän tyhmempiä kysymyksiä ja niihinkin sai asialliset vasttaukset. Välittäjä myös selvitti asioita, joita hän ei heti osannut sanoa. Ja plussa, vaikka ei oikeasti kaupan tekoon kyseistä kohteesta vaikuttanutkaan, oli se, että välittäjällä oli hyvä huumorintaju. Yhteistyössä välittäjän kanssa ei ollut ongelmia. Kiitos.
Erika Mailis JuntunenOstaja
9
Asuntokauppa sujui moitteita ja oli sujuvaa. Tapaamiset oli helppo sopia ja aikataulut olivat joustavia. Olimme kaiken kaikkiaan tyytyväinen palveluun.
10
Kaikki sujui hienosti sovitussa aikataulussa, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Ensiasunnonostajina erityiskiitos kaikesta avusta koko ostoprosessiin liittyen.
Inka Maria JunnilainenOstaja
9
Miellyttävä kokonaiskuva, mukava asiointi koko prosessin ajan. Voisin hyvin suositella välittäjäksi.
8
Välittäjä vaikutti asiantuntevalta ja hänellä oli aikaa jutella näytössä asunnosta. Välittäjä vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiini, mitä hänelle esitin, myös silloin kun hän oli lomalla ulkomailla. Kokonaisuudessaan kaikki meni kuten sovittiin ja sovitussa aikataulussa.
9
Peter hoiti kokonaisuutta asiantuntevasti, ystävällisesti ja aikataulumme mukaan.
10
tehokas, aktiivinen, asiantunteva, rauhallinen
10
Oli helppoa ostajana ja neuvottelut etenivät aina ripeästi. Ammattimaista toimintaa. Ainoa asia, joka jäi askarruttamaan jälkeenpäin on, että vaikka asuinneliöden pinta-alasta oli maininta ettei ole mitattu ja voivat vaihdella suurestikin, niin mihin perustuu 109 m2 ilmoitus, kun siinä tuntuu olevan noin 20 m2 liikaa. Vääristää neliöhintaa, jonka edullisuutta vähän ostaessa ihmettelinkin. Ilmeisesti pohjana on vain isännöitsijäntodistus. Silti melkein 20 m2 vaikuttaa kovin suurelta.
9
Välittäjästä syntyi heti asiantunteva, luotettava ja asiakkaistaan välittävä välittäjä. Kokemusta oli myös useista muista yrityksistä (:
Anne LeschMyyjä
10
Ei moitittavaa! Kaikki toimi!
10
Olemme 100 % tyytyväisiä Peter Juslinin hoitamaan asuntokauppaamme. Olemme jo suositelleet häntä eteenpäin ja niin teemme vastakin. Aivan mahtava!!!
Pia Kristiina RojalaMyyjä
10
Kaikki sujui vaivattomasti ja luontevasti. Välittäjä toiminta oli erinomaista. Oli myös mukava saada katsella asuntoa rauhassa ilman vaivaantunutta tunnelmaa (välittäjä antoi tilaa asiakkaille).
Jenni Katariina AnttilaOstaja
10
Kyllä tästä yhteistyöstä on vain pelkkää hyvää kerrottavaa.. :-)
10
Valitsimme välittäjää muutamasta ehdokkaasta ensivaikutelman vuoksi (reipas, asiallinen, ammattilainen) ja heti pääsimme yhteismieliin. Jatkossakin yhteistyö sujunut varsin hyvin, välittäjä(välittäjät) vastasi odotuksiamme. Vuorovaikutuskin oli hyvää, aikataulut myötävät. Kauppa syntyi aikataulussa nykyistä tilannetta huomioon ottaen. Ollaa erittäin tyytyväisiä välittäjien toimintaan
Maria NidershtratMyyjä
10
Kaikki sujui muuten mallikkaasti, mutta "dokumenttien hallinnan" osalta toimintaa tulisi vielä kehittää. Myyntiesitteen kokoaminen, netissä esitettävien tietojen päivitykset jne. tulisi pystyä tekemään kerralla oikein.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste