Johnny Lindroos

Johnny LindroosFinnish

Myyntineuvottelija

045 108 2682

johnny.lindroos@remax.fi


Välittäjästä sanottua

Kaikki meni täysin suunnitellusti, 0 problems!
Jani Jarkko Juhani RaussiMyyjä
10
Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen kuinka välittäjä toimi. Siihen saakka kun kauppatarjou oli hyväksytty kaikki meni loistavasti. Lopussa hieman yksityiskohdat papereissa meni väärin, osakepapereissa päivämäärä on 2012 vs 2018 ja kauppakirrjaat allekirjoitettiin 2 päivää myöhässä mikä aiheutti extra vaivaa minulle ostajalle, koska asun ulkomailla ja aika oli rajattu. Ilmeisesti vika oli myyjän pankissa en ole vielä valittanut pankille siitä. Tästä huolimatta suosittelen häntä.
Kaisa Aulikki Kale Hämäläinen SheltonOstaja
9
Asiallinen, realistinen. Piti ajan tasalla. Kaupat sujuivat vaivattomasti. Suosittelin jo samaa välittäjää muillekin.
9
Yhteydenpito takkusi kunnolla. Jatkossa paljon aktiivisempaa toimintaa. Enemmän huolellisuutta, esim. valtakirjassa myydyn kohteen osoite oli väärin kirjoitettu. Hinta-arvio reilusti yläkanttiin, mutta palkkiotaulukko todella hyvä. Kaupat saatiin tehtyä mikä on tietty tärkein asia.
6
Hyvä ja asiantunteva ensivaikutelma. Kaupat sujui hyvin ajallaan!
9
Yhteydenpidossa on kehitettävää. Nyt jouduimme liian usein itse soittamaan ja kyselemään homman etenemisestä.
Juho JääskeläinenMyyjä
6
Itse en tavannut Johnya lainkaan,koska esittelyaikana hän oli estynyt. Tilanteen hoiti toinen henkilö. Asiat mitä puhelimitse / sähköpostitse on hoidettu ovat sujuneet hyvin. Tyttäreni edusti minua paikanpäällä ja hänen kommenttinsa olivat positiiviset. Lopputulos on kuitenkin syntyneet kaupat.
9
Hyvä ensivaikutelma. Joustava välittäjä. Sovitut aikataulut pitivät. Ongelmia oli matkan varrella mutta joustavasti ne hoidettiin kuntoon.
9
Johnny Lindroos oli asiantunteva ja aktiivinen tehdessämme kauppoja ja hän auttoi myös löytämään minulle sopivan asunnon.
9
Välittäjä oli hieman myöhässä näytöstä, soitin ja kysyin onko tulossa. Tulikin melkein heti. Muuten hyvin asiallinen ja asiantunteva välittäjä. Yleisiä tiloja/kellaria ei ehditty käymään läpi näytön aikana.
9
Hyvä kuva jäi. Pienenä miinuksena oli että ilmoitettiin että tarjous hyväksyttävä sähköisesti klo 12 kun se olikin 18. Olin juuri saapunut työpaikalle ja lähdin kiireessä kotiin hakemaan pankkikoodeja ja sain 140 euron sakot.
8
Hyvä ensivaikutelma ja asiat sujui hyvin vaikka isännöitsijän kanssa aika paljon ongelmaa.
8
Kaikki sujui hyvin ja sopimuksen mukaan. Välittäjä oli miellyttävä ja vaikutti luotettavalta.
9
Välittäjä oli asiallinen, oli yhteydessä ja kaikki sujui hyvin yhtä miinusta lukuun ottamatta. Isännöitsijä lisäsi kesken kauppojen osakkeelle tulevan yhtiölainan, joka meinasi pistää kaiken sekaisin, minua uhkasi asunnottomuus ja myyjälle olisi tullut sakkorahat jne, mutta onneksi sain asiat kuntoon ja kaupat tehtiin ostotarjouksen luvuilla niin kuin pitikin.
9
Välittäjä oli todella mukava ja hoiti hommansa hyvin.
8
Hyvä ensivaikutelma, pysyttiin aikataulussa, saatiin luukku
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste