Aida Mazhar

Aida MazharFinnishEnglish

Myyntineuvottelija, KiAT, NHS

045 172 8787

aida.mazhar@remax.fi

Olen luonteeltani avoin ja energinen sekä toimin aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Välittäjänä olo ei ole minulle vain työtä, vaan se on myös elämäntapa. Minun vuorovaikutustaidollani saat varmasti asunnostasi parhaimman markkinahinnan. Tavoitteenani on auttaa sinun päätöksentekoa elämän tärkeimillä hetkillä. Soita heti niin näytän sinulle mistä minut on tehty!


Välittäjästä sanottua

Kaikki sujui hyvin ja homma toimi! Todella aktiivinen myyjä.
Jarkko NiemiMyyjä
9
Aktiivinen ja tehokas välittäjä erittäin iloisella ja reippaalla asenteella. Voin suositella!
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli positiivinen, energinen ja hyvin ystävällinen sekä luotettava. Nämä kaikki pätivät koko asunnon myynnin ajan. Oli todella miellyttävää ja turvallista antaa kotimme myynti näin hyviin käsiin.
10
Oikein mukava välittäjä. Veljeni oli hanta suositellut ja niin suosittelen minäkin,
10
Kaikki sujui paremmin kuin osasimme toivoa. Asunto meni kaupaksi heti ensinäytöllä. Välittäjä oli ammattitaitoinen, energinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen!
10
Välittäjä oli aidosti kiinnostunut myymästään kohteesta. Hän oli tutustunut kohteeseen ja ottanut kohteesta selvää. Hän kertoi paljon tietoja asunnosta, mitä ostajana en välttämättä olisi tajunnut kysyäkään. Välittäjä oli kohtelias ja lämminhenkinen sekä erittäin asiakaspalvelu- ja ammattitaitoinen. Palveluhenkisyys ja ammattitaito säilyi loppuun asti. Kaupantekotilaisuudessa välittäjä oli huolellinen, eikä kiirehtinyt. Myös kaupantekotilaisuuden jälkeen välittäjä tarjosi apuaan asioiden selvittelyyn. Hän oli hyvin tavoitettavissa. Suosittelen lämpimästi. Kiitos teille!
Miia HeiskanenOstaja
10
Olen todella tyytyväinen Aida Mazharin myyntityöhön ja asiakaskontaktointiin. Otin itse yhteyttä Re/Maxilla nimenomaan häneen, koska hän oli hoitanut erittäin hyvin myös aikaisemman toimeksiantoni. Aida Mazhar on energinen ja tehokas välittäjä ja, mikä tärkeintä myyjän näkökulmasta, asunnot menivät kaupaksi nopeasti ja sopivalla hinnalla.
10
Ihan ok asuntokauppa. Kaikki sujui hyvin.
8
Ei voi kuin kiittää LOISTAVASTA työskentelystä
Tero KärkkäinenMyyjä
10
Ystävällistä ja nopeaa palvelua.
10
Välittäjän toiminta oli todella ammattimainen ja sitkeä. Kommunikaatio selkeä, kattava, ja ystävällinen. Suosittelen Aidan tuttavilleni hetkeäkään epäilemättä. Huom: katson "tarjouskaupan" täysin kelvottomaksi tavaksi, josta ei hyödynnä myyjä eikä ostajakaan. Onneksi siihen ei pakotettu.
10
Välittäjän kanssa yhteistyö sujui hyvin. Pari pientä unohdusta / säätöä, mutta ne hoidettiin ja sovittiin fiksusti kuntoon. Myyntiesitteessä ja esittelyssä on muutamia virheitä, mutta tunsin kohteen äärimmäisen hyvin muutoin ja tiesin asioiden todellisen laidan.
9
Aida hoiti kaupan erinomaisesti ja erittäin ammattimaisesti. Hän kuunteli ja otti huomioon toiveeni, vastasi kysymyksiin ja viesteihin välittömästi ja ystävällisesti. Kauppa hoidettiin etänä, olin itse koko projektin ajan ulkomailla, joten sujuva yhteydenpito oli minulle erityisen tärkeää. Suosittelen Aidaa varauksetta!
Piia ToikkaMyyjä
10
Erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen välittäjä! Kaikki hoitui nopeasti ja sujuvasti, aikataulut pitivät, eikä ollut minkäänlaisia ongelmia. Kokonaiskuva 100% positiivinen!
10
Miellyttävä
9
Hyvin meni! Ei ongelmia.
10
Välittäjä oli kerrassaan mahtava! Ensi vaikutelma oli kaikin puolin positiivinen eikä tuottanut pettymystä missään vaiheessa. Aikatauluissa pysyttiin ja kauppa syntyi aikaisemmin kuin kukaan olisi arvannut. Kokonaiskuva oli erittäin positiivinen, suosittelimme Aidaa jo naapurille ja voimme suositella vastaisuudessakin. Napakka, aktiivinen ja yritteliäs!! Ja oikein mukava:)
9
Kaikki sujui erittäin hyvin! Välittäjä oli aito, aktiivinen ja hyvin kohtelias. Paras välittäjä koskaan.
10
Aida on ihanan tarmokas, palvelualtis, positiivinen. Hän perehtyi alueeseen hyvin ja piti paljon näyttöjä.
9
Välittäjä otti itse minuun yhteyttä kun möin itsenäisesti asuntoa. Välittäjä laittoi heti asiat "pyörimään" ja ennen näyttöä oli jo ostajat valmiina. Kaikki tapahtui parissa viikossa. Välittäjä oli koko ajan yhteydessä.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste