Kasimir K. Baltzar

Kasimir K. BaltzarFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, TeK, FIA

050 585 8888

kasimir.baltzar@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | Kasimir Baltzar Consulting Oy
y-tunnus 2715491-5
Itsenäinen välittäjäyrittäjä

15 vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnasta. Vahvimpina alueina Etelä-Helsinki, asiakaspalvelu ja laaja kontaktiverkosto. Uuden ajan myyjä; tinkimätön suomalainen sisu yhdistyy eurooppalaiseen avoimuuden henkeen ja ulospäinsuuntautuneisuuteen. Tämä yhdistelmä muuttaa mahdollisuudet onnistumisiksi tilastollisesti keskimääräistä huomattavasti useammin.
www.yksisuomenparhaista.fi


Välittäjästä sanottua

Ensivaikutelma: ystävällinen ja asiantunteva. Ensivaikutelma vastasi melko hyvin todellisuutta. Aikatauluissa pysyttiin.
8
Mahtava välittäjä virpi nisula
10
Asuntokauppamme on ehdollinen ja siinä mielessä vielä kesken. Asiat ovat sujuneet hänen osaltaan hyvin ja nopeasti. Aikataulut ovat pitäneet ja tieto on kulkenut.
9
Välittäjä sai meidät tuntemaan olomme turvallisiksi. Hän otti huomioon meidän tarpeemme, piti meidät jatkuvasti informoituna ja osoitti sellaista perinpohjaista huolellisuutta sekä tarkkuutta työssään, jota harvoin näkee. Myyntityölle omistautuminen oli huippuluokkaa. Suosittelemme lämpimästi!
Veija BaltzarMyyjä
10
Kaikki sujui mainiosti alusta loppuun. Tätä välittäjää voin suositella!
Anna Yli-KojolaMyyjä
10
Kokonaisuudessaan erinomaisesti hoidettu projekti. Ainoastaan putkiremppasuunnitelmasta olisi voinut olla paremmin kärryillä, mutta silti erittäin ammattimaisesti ja konsultoivasti hoidettu projekti.
Ville Sakari LehtonenOstaja
9
Kasimir on miellyttävä ja hänen kanssaan on helppo asioita. Hän hoiti prosessin tyylillä loppuun matkanvarrella olleista mutkista huolimatta. Mahdollinen kehityskohde tulevaisuutta varten olla yhtä skarppi paperiasioissa kun asikkaan palvelussa
9
Kasimir hoiti hommat erittäin ammattimaisesti eli täydet pisteet siitä!
10
Välittäjästä jäi todella positiivinen kuva. Hän esitteli minulle itse asiassa 3 samantapaista kohdetta, joista viimeisen sitten onnistuin saamaan itselleni. Olen todella tyytyväinen välttäjän toimintaan ja asenteeseen sekä näytöissä että kauppatilanteessa, joka sujui ammattimaisesti. Suosittelen mielelläni kyseistä välittäjää/yritystänne mikäli tuttavillani tulee asuntoja myyntiin!
Petra Saana IlonenOstaja
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste