Juha-Matti Martikainen

Juha-Matti MartikainenFinnishEnglish

LKV, LVV, KiAT, toimitusjohtaja

050 406 6666

j-m.martikainen@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | Asuntodiileri Oy
y-tunnus 2315352-8

Sattumien ansiosta jokainen voi onnistua työssään kerran, mutta todelliset tekijät tekevät tämän vuodesta toiseen. Vuodesta 2010 olen ollut joka vuosi RE/MAX ketjun vuoden parhaat välittäjät TOP 10 listalla, tämä ei ole sattumaa.

Vahvuuksiani on periksiantamattomuus ja monipuolisuus. Hoidan kaikenlaisten asuntojen, liike- ja toimitilojen myynnit sekä vuokraukset ammattitaitoisesti. Olen myös erikoistunut arvokohteisiin ja minulla on erittäin hyvät asiakaskontaktit, jotka ovat arvohuoneistojen myynnin kannalta välttämättömiä.

Mikäli asunnon vaihtoasiat ovat ajankohtaisia, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!


Välittäjästä sanottua

Olen ollut tyytyväinen välittäjälle aiemmin antamiini toimeksiantoihin ja olin tyytyväinen myös tällä kertaa.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli luotettava ja positiivinen. Koko prosessi hoidettiin erittäin ammattitatoisesti. Mitäpä tähän on enää lisättävää.
Eemil KukkolaMyyjä
10
Aika nopeasti meni. Tosi joustava välittäjä.
9
Kaikki sujui todella hyvin ja välittäjä oli asiallinen, avulias ja ammattitaitoinen.
Sirkka-Liisa MichelssonMyyjä
10
Todella pätevä ja ammattinsa osaava henkilö. Suosittelen lämpimästi.
10
Yhteydenpito aktiivista, sovitut asiat hoituivat ripeästi, asiakirjat toimitettiin minulle sovitusti. Ystävällinen ja rento ote työhön. Minut asiakkaana huomioitiin.
Salla RajamäkiOstaja
9
Välittäjä otti yhteyttä, kun jokin asia sitä vaati, joten olin ajan tasalla koko ajan. Kaikki sujui hyvin.
10
Erittäin ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen välittäjä joka tunsi myymtialueen ja oli kiinnostunut hoitamaan asian kunnolla alusta loppuun
Sami SjöbergMyyjä
10
Ensivaikutelma oli asiallinen, työnsä osaava mieshenkilö, jonka olemus toi minulle varman ja turvallisen tunteen. Aikataulu oli nopea ja se eteni suunitelman mukaisesti. Välittäjä teki kaikkensa, että myyjä sai asunnosta sen hinnan, mikä sitä markkinavoimien toteutuessa arvioitiin saatavan.. Suosittelen jaatkossa lämpimäati Remaxin palveluja tuttavilleni, jotka tarvitsevat välittäjää asuntokauppaan liittyvissä asoissa.
Päivi AntikainenMyyjä
10
Välittäjän toiminnan koin erinomaisena. Olin melko varovainen ostaja, ja minulle oli tärkeää, että hän otti yhteyttä puhelimitse. Välittäjä onnistui luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen luomisessa. Hänen antamansa tiedot osoittautuivat oikeiksi ja kuvaukset asioista (esim. hinnasta) realistisiksi. Tärkeää oli myös, että hän ei luovuttanut heti vaikka epäröin.
9
Välittäjän kanssa oli helppo toimia ja asiat hoituivat ammattitaitoisesti. Myös myyjien ilmoittamatta jäänyt virhe (joka tuli esiin ennen kauppojen tekoa) saatiin hoidettua mallikkaasti.
9
Kiitos hyvästä palvelusta! Parempaa ei olisi voinut toivoa. Kaikki toimi niinkuin piti ja asunto meni kaupaksi nopeasti
Joonas WuotiMyyjä
10
Sitkeys palkittiin
10
kaikki sujui hyvin ja nopeasti, sain hänestä heti rehellisen ja luotettavan kuvan. kyllä hän oli luotettva ja kertoi asiantuntevasti mitä mieltä oli asunnosta ja miten esim.asunnon luovutus tapahtuisi ,aikataulu oli nopea se johtui ehkä ulkomaan matkastani joka alkoi 5.4 päätös myynnistä syntyi matkalla lentokentälle, tarjouskilpailun jälkeen eniten tarjoava sai asuntoni, valtuutin Martikaisen hoitamaan kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiat matkani aikana. Kaupat tehtiin 26.4 sekin sujui hienosti. Ainoa ongelma oli että matkalle lähtiessäni olin flunssainen ja kuumeessa enkä osannut käyttää" hienoa" puhelintani niin kuin olisi pitänyt. asuntokaupasta jäi hyvä ja positiivinen kuva
10
Luotettava vaikutelma, hyvä kokonaiskuva
Käthe RönnlundMyyjä
10
Tämä palautekysely toimitettiin meille useampi viikko turhan aikaisin ennen kauppojen syntymistä. Jäi mielikuva, että se olisi tarkoituksellista.
7
Välittäjä oli miellyttävä ja avulias. Ongelmia ei ollut ja aikataulut pitivät. Voin suositella Remaxin kanssa asioimista muillekin.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste