Antti Tillanen

Antti TillanenFinnishEnglishGermanRussianSwedish

LKV, LVV, KiAT, PVS, vastaava hoitaja

040 7277 003

antti.tillanen@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | d'Antin
y-tunnus 2328787-6

Erinomaista palautetta ammattimaisesta asuntojen myynnistä ja ystävällisestä palvelusta. Service also in: svenska/English/Deutsch. Soita ja sovi tapaaminen! Please contact me for further information.


Välittäjästä sanottua

Kaikki sujui oikein hyvin.
10
Loistava ja aktiivinen välittäjä. Joka todella ajatteli asiakkaan etua!
10
Välittäjä antoi itsestään luotettavan kuvan , osasi vastata kysmyksiimme tai otti asioista selvää saman tien. Asiantunteva esittely. Ostotarjouksen käsittely ja kaupasta sopiminen sujuivat erittäin joustavasti. Kaupasta jäi hyvä mieli , kummankin osapuolen kannat huomioitiin.
Leena AnttonenOstaja
10
Loistavaa työtä ammattitaidolla.
10
loistavaa työtä!
Maija SerlachiusMyyjä
10
Aivan OK
9
Olen erittäin tyytyväinen välittäjäni suorittamaan myyntitoimeksiantoon. Valintaani vaikutti ko. henkilön osoittama ammattimaisuus, erityinen huolellisuus lakiasioissa ja alueen hyvä paikallistuntemus. Hinta-arvio osui nappiin ja kauppaan johtanut tarjous saatiin nopeasti, vain muutamassa päivässä myynnin aloittamisesta. Kaupan läpivienti oli kokonaisuutena todella nopea ja sujuva prosessi. Tulen ehdottomasti käyttämään liikettänne jatkossakin mikäli tarvitsen välityspalveluita Helsingin alueella.
Ilari SipiläMyyjä
10
Muutaman kerran syntyi tunne, että ei óllut aivan varmaa kenen asialla välittä oli, myyjän vai potentiaalisen ostajan? Muilta osin yhteistyö oli kiitettävää
Erja-Riitta ReinikainenMyyjä
9
loistavasti
10
Heti ensi tapaamisella välittäjä Antti Tillanen vaikutti luotettavalta, rennolta ja helposti lähestyttävältä sekä asiantuntevalta. Tämä ensivaikutelma piti paikkansa. Antilta oli helppo kysyä asioita, jos joku oli mielenpäällä, hommat hoitui sujuvasti ja helposti. Hän piti yhteyttä aktiivisesti heti kun jotakin tapahtui ja järjesti ahkerasti yleisiä ja yksityisiä näyttöjä. Asunto meni kaupaksi lyhyessä ajassa ja saatiin jopa pyydetty hinta, millä kaikki välittäjät ei olisi lähtenyt edes myymään. Ei kyllä mitään moitittavaa, todella hyvä välittäjä, voisin suositella Antti Tillasta kaikille asunnonmyyjille!
Kaisa KorhonenMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste